Home Campanie antidoping în Liceul cu program sportiv din Braşov

Campanie antidoping în Liceul cu program sportiv din Braşov

1 min read
0
0
225

Agenţia Naţională Antidoping (ANAD) a primit din partea UNESCO suma de 20.000 de dolari pentru finanţarea unei campanii de combatere a dopajului. Campania va fi efectuată în liceele cu profil sportiv din şase oraşe ale României, printre care se numără şi Braşovul.

„Agenţia Naţională Antidoping a primit aprobarea de la Comitetul de Aprobare al Fondului, contribuţia UNESCO fiind de 20.000 de dolari pentru elaborarea unor materiale informative cu privire la potenţialele riscuri privind utilizarea suplimentelor nutritive: pliante, rollup-uri, afişe, tipărirea acestora, realizarea unor acţiuni educative în liceele cu profil sportiv din oraşele Bucureşti, Cluj, Constanţa, Piteşti, Braşov şi Buzău şi realizarea unui spot publicitar pentru conştientizarea publicului larg”, se arată în comunicatul ANAD.

Bugetul total pentru proiectul „Conştientizarea elevilor privind potenţialele riscuri ale utilizării suplimentelor nutritive ce conţin prohormoni şi substanţe interzise” este de 25.000 de dolari, suma de 5.000 de dolari urmând să fie asigurată de căte ANAD.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…