Home Campionatului national de popice, victorie pentru Ploiesti

Campionatului national de popice, victorie pentru Ploiesti

2 min read
0
0
747

La finele saptamanii trecute a inceput returul campionatului national de popice feminin, intrecere la care evolueaza si echipa de profil Conpet Petrolul Ploiesti. In prima etapa a partii secunde, formatia antrenata de Ioan Eleonora a jucat in sala din Targu Mures, invingand gruparea Gaz Metan Medias cu scorul general de 6-2 (3257 – 3230 popice doborate). In acest meci, echipa prahoveana a evoluat in urmatoarea formula: Claudia Simion (569 popice doborate), Alina Sanda (560), Constantin Constanta (558), Izabela Dumitrescu (553), Elena Rusu (526) si Andreea Nastase (491).
In urma acestui rezultat, gruparea Conpet-Petrolul se situeaza pe locul al doilea in cadrul ierarhiei provizorii a campionatului national de popice feminin. In urmatorul meci, jucatoarele prahovene vor intalni lidera seriei, echipa campioana Electromures Targu Mures. Jocul a fost programat sa se dispute sambata dimineata, in sala din orasul dambovitean Fieni, locul in care isi desfasoara Conpet-Petrolul meciurile considerate pe teren propriu.

Junioarele au incheiat turul pe locul secund

La fel ca prima echipa, si formatia de junioare a clubului ploiestean se claseaza pe treapta a doua a clasamentului, la finele turului. Micutele sportive prahovene au fost depasite doar de sportivele de la Vointa Galati, dar se situeaza in fata jucatoarelor de la Rapid Vointa Bucuresti si Petrolul Baicoi.
In alta ordine de idei, la sfarsitul acestei luni au loc finalele Campionatului National de popice la individual si perechi, competitie destinata senioarelor si junioarelor. Insa, oficialii federatiei nu au stabilit locul unde vor avea loc aceste intreceri, in discutie fiind luate salile de profil din municipiile Petrosani si Iasi. Un raspuns cert in acest sens se va cunoaste pana la finele saptamanii in curs.
Cristi DAMIAN

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…