Home Breaking News Stiri Prahova CSS Ploiesti s-a impus la Memorialul “Marius Petrescu”

CSS Ploiesti s-a impus la Memorialul “Marius Petrescu”

3 min read
0
0
222

Atletism

Dupa o pauza de aproape o luna si jumatate, reprezentantii Clubului Sportiv Scolar Ploiesti au debutat in noua stagiune atletica 2010-2011, participand la Memorialul “Marius Petrescu”, intrecere reprogramata, care s-a desfasurat la Calarasi. Au participat aproximativ 120 de sportivi de la cluburi din Muntenia si Dobrogea.
Pentru atletii ploiesteni, pregatiti de profesorii Robert Munteanu, Maria Andrei si Florin Andrei, prezenta la acest concurs a reprezentat un bun prilej de a lua contact cu o pista oarecum corespunzatoare, dupa antrenamentele din Ploiesti, derulate, in mare parte, pe asfalt.
Sportivii prahoveni s-au descurcat excelent, aducand Clubului Sportiv Scolar victoria in clasamentul general pe echipe, devansand formatiile CS Farul Constanta si CS Dunarea Calarasi.
De mentionat ca profesorii gruparii ploiestene au profitat de aceasta deplasare pentru a-i verifica si pe juniorii 2 ai clubului, care, insa, nu au fost inclusi in concurs, deoarece nu au fost organizate probe pentru aceasta categorie de varsta.
Antrenorii de la CSS Ploiesti sunt multumiti de prestatia elevilor lor dupa concurs, atletii obtinand performante bune pentru aceasta perioada.
Pentru gruparea prahoveana va urma, la finalul acestei luni, in zilele de 27 si 28 noiembrie, participarea la Cupa de Iarna, intrecere desfasurata la Bucuresti.
In paralel, se va organiza si Cupa “Prahova”, concurs care s-a mutat in Capitala de anul trecut, dupa ce judetul a ramas fara o pista care sa poata gazdui o asemenea intrecere.
Rezultate sportivilor ploiesteni:
• juniori 3:
– locul 1: George Drumas – 100 m, 200 m, 800 m; Emanuel Butucaru – saritura in lungime; Miruna Trifan – 100 m, 200 m, saritura in lungime;
- locul 2: Andi Stanescu – 100 m, 200 m, saritura in lungime; Laura Pacurar – 800 m, Bianca Badea – saritura in lungime; Diana Dinca – 100 m, 200 m; George Simina – 800 m;
– locul 3: Dariana Didiliuc – 800 m; George Simina – 100 m, 200 m; Laura Pacurar – 200 m; Diana Dinca – saritura in lungime; Catalin Durbac – 800 m;
• copii 1:
– locul 1: Alexandra Bobaru – 60 m; Costin Homiuc – 60 m; Fabian Petrescu – 600 m; Simona Carasel – saritura in lungime;
– locul 2: Alexandra Bobaru – saritura in lungime; Bogdan Patiu – saritura in lungime;
– locul 3: Andrei Teodorescu – saritura in lungime; Simona Carasel – 600 m; Costin Buzila – 60 m;
• copii 2:
– locul 1: Florin Nica – 50 m; Alexandra Enea – 500 m;
– locul 2: Mihai Barbu – saritura in lungime;
– locul 3: Florin Nica – saritura in lungime; Andreea Neagu – 500 m;
Petre APOSTOL

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Autostrada de pe Valea Prahovei este lăsată pe mâna primarilor

Autoritățile vor să apeleze la o metodă inedită pentru a construi o autostradă pe Valea Pr…