Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Cascadele îngheţate au atras turiştii la Busteni (video)

Cascadele îngheţate au atras turiştii la Busteni (video)

2 min read
0
0
344

Cascadele din Valea Prahovei sunt şi iarna un adevărat magnet pentru turişti. Chiar şi la minus 18 grade, oamenii au venit să admire peisajele îngheţate. Cea mai spectaculoasă este Cascada Urlătoarea.

Cascada Urlătoarea se află în apropierea staţiunii Buşteni, la poalele Munţilor Bucegi. Situată la 1.100 de metri altitudine, apa cade de la o inaltime de 15 metri, oferind turiştilor un adevărat spectacol natural.

Traseul turistic prin care se ajunge până la cascadă este deschis tot timpul anului, fără să existe pericole de avalanşe sau alte pericole majore.

SURSA: http://www.rtv.net

Monumente de gheaţă, pe Valea Prahovei. Vezi ce fenomen i-a lăsat pe turişti cu gura căscată

Gerul din ultimele zile a transformat cascadele de pe Valea Prahovei în adevarate atracţii turistice. În ciuda temperaturilor foarte scăzute, s-au găsit turişti care au ţinut să vadă cum arată aceste monumente naturale de gheata.La 1.100 de metri altitudine, pe crestele munţilor, peisajul este unul de basm. Cascada Urlătoarea, aproape îngheţată, atrage foarte mulţi turişti.
În ciuda celor minus 18 grade, turiştii s-au bucurat de priveliştea oferită de sloiurile de gheaţă. Iar drumul prin pădurea acoperită de zăpadă nu li s-a părut prea greu.Cascada Urlătoarea este situată la poalele munţilor Bucegi, în apropierea staţiunii Buşteni.
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…