Home Stiri Recomandate Cât costă Ziua Îndrăgostiților pe Valea Prahovei weekendul acesta!

Cât costă Ziua Îndrăgostiților pe Valea Prahovei weekendul acesta!

5 min read
0
0
334

Chiar dacă astăzi nu puteți da o fugă pe Valea Prahovei, de mâine începe weekendul, iar agenţiile de turism şi hotelierii din Prahova s-au pregătit cu oferte speciale pentru o nouă ediţie a Sărbătorii Dragostei – Sf. Valentin. Indiferent că veți alege romanticul oraș Sinaia, Bușteni, Azuga sau Breaza, peste tot veți găsi oferte deosebite pentru a sărbători dragostea. 

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului – Prahova ne anunță că turiştii români şi străini sunt aşteptaţi cu pachete speciale la hoteluri și pensiuni, iar pârtiile din judeţ sunt practicabile în condiţii bune.

”Pentru 2 nopţi de cazare, turiştii mai pot găsi oferte cu 480 lei/persoană, în care este inclus micul dejun, cină romantică în data de 16 februarie şi cină festivă cu program artistic în data de 17 februarie. La o vilă de trei stele, tariful pentru 2 nopţi de cazare este de 386 lei/persoană în regim de demipensiune cu cină festivă.

Turiştii pasionaţi de schi de orice vârstă, de la 3 la peste 80 de ani, vor putea participa în această perioadă, mai exact în data de 14 februarie la Cupa Buştenarului la Schi Alpin. Pentru participanţii la acest concurs accesul la telescaun va fi gratuit. Pentru ceilalţi turişti tariful este cel standard: 140 lei/adult/skipass o zi şi 72 lei pentru un skipass de o zi pentru copii. În Sinaia un skipass de o zi pentru adulţi este 145 lei, pentru studenţi 125 lei, iar pentru copii este 100 lei.În Azuga tariful este de 140 lei pentru adulţi şi 100 de lei pentru copii pentru skipassul de o zi. Pentru pasionaţii de artă, Casino Sinaia îi invită la Galeria Regală de Artă unde sunt expuse picturi ale artistului Grigore Stan vernisajul purtând numele” Călător prin țara mea”.

Gradul de ocupare este de aproximativ 60% în Breaza şi Campina, în timp ce în Azuga şi Sinaia au grade de ocupare de peste 95%. În Buşteni gradul de ocupare depăşeşte 85%.

„Prahova este o destinaţie apreciată din ce în ce mai mult, atât de turiştii interni, cât şi de cei străini. Chiar la finalul săptămânii trecute Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului – Prahova a promovat din nou destinaţiile locale la Târgul Internaţional de Turism de la Chişinău. Este deja o tradiţie la care ţinem an an de an şi numărul turiştilor moldoveni a crescut drept rezultat de 5 ori în perioada 2010 – 2018. Îi aşteptăm atât pe ei, cât şi pe toţi iubitorii de munte şi relaxare, pe toţi cei îndrăgostiţi, să petreacă Sărbătoarea Dragostei în destinaţile turistice din judeţul Prahova” – a subliniat Adrian Voican, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova”, se arată într-un comunicat de presă.

SURSA: https://prahovaeconomica.eu
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Nu știi să mergi pe tocuri? Iată cum poți să o faci perfect, în câțiva pași simpli!

Arată grozav, alungesc piciorul și te simți irezistibilă atunci când le porți. Este vorba,…