Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni S-a stabilit „ţintarul” semifinalelor la ”Cupa orașului Bușteni”

S-a stabilit „ţintarul” semifinalelor la ”Cupa orașului Bușteni”

6 min read
0
0
1,171

Odată cu disputarea ultimelor episoade, de duminica trecută, respectiv a intermediarei de marți, ”Cupa orașului Bușteni” și-a desemnat cele patru echipe calificate pentru semifinale, acestea urmând să se lupte pentru câștigarea marelui trofeu.


După meciurile din cadrul rundei cu numărul trei, erau calificate, pentru ultima fază a competiției, primele două clasate din grupa A (Bușteni 1 și Breaza) și liderul grupei B (Bușteni 2), iar cea de-a patra grupare urma să fie stabilită după jocul de marți dintre Sinaia și Provița.

În partida de debut a ultimei etape, echipa din Breaza(vezi foto) a oferit un recital de goluri în fața grupării secunde a Azugii, înregistrându-se în acest joc și scorul întrecerii: 22–3 (!!!), apetitul ofensiv al brezenilor dând roade prin ”trioul” Marius Vișan–Pleșea–Mârșanu care au scuturat plasa adversarei de douăzeci de ori, împreună, reapariția lui Vișan – fost divizionar secund, fiind ”elementul” care a dat un mare plus evoluției echipei din Breaza. Următoarea întâlnire a adus, față-n față, pe liderul grupei B, trupa a doua a Bușteniului și gruparea din Provița de Sus, un meci care s-a terminat cu o semisurpriză, echipa gazdă fiind ținută în șah de provițeni (aceștia prezentându-se cu primarul comunei, Ovidiu Movileanu, între buturi), smulgând până la urmă un punct nesperat formației gazdă, care pornea drept favorită, mărindu-și șansele de calificare după un 7-7 spectaculos. Prima garnitură a Bușteniului, avându-l ca lider pe senatorul Emanoil Savin, a avut ca adversară echipa din Câmpina care, pentru calificare, trebuia să repurteze un succes în fața favoritei numărul unu a competiției. Speranțele din debutul jocului (1-0 pentru câmpineni!) au fost spulberate repede, chiar Savin marcând pentru 2-1, primul mitan încheindu-se cu un avantaj de trei goluri pentru echipa sa, diferență consemnată și la finele partidei.

Ultima confruntare de duminică a fost cea din grupa B, dintre echipele orașelor vecine, Sinaia și Comarnic, un joc, în teorie, de ”care pe care” pentru calificare, dar, în teren, meciul a curs într-o singură direcție. Sinăienii, mai omogeni și mai motivați, au câștigat clar lupta, trupa din Comarnic, care s-a prezentat la joc cu un efectiv mult diminuat, terminând ”benzina” în repriza secundă.

Așadar, după ce Bușteni1, Breaza și Bușteni2 obținuseră biletele pentru semifinale, ultimul loc în careul de ași a fost decis în duelul de marți dintre Sinaia și Provița. Iar sinăienii, după ce s-au văzut conduși la debut(0-2), au reușit să întoarcă rezultatul și să obțină o victorie concludentă, cu 8-3, avansând în faza superioară a întrecerii, unde se va juca și pe bani, nu numai de plăcere și pentru ambiții.

Iată ultimele rezultatele din grupe și clasamentele celor două grupe:

Grupa A:

Breaza – Azuga 2 22-3(9-1)
Bușteni1 – Câmpina 7-4(4-1)

Clasament final:
1. Bușteni 1 3 3 0 0 26-13 9 puncte
2. Breaza 3 2 0 1 40-14 6 puncte
3. Câmpina 3 1 0 2 20-24 3 puncte
4. Azuga2 3 0 0 3 11-46 0 puncte

Grupa B:

Bușteni 2 – Provița 7-7(3-4)
Sinaia – Comarnic 19-2(8-2)
Provița – Sinaia 3-8(2-4)
Comarnic – Azuga 1 0-3

Clasament final:
1. Bușteni 2 4 3 1 0 33-17 10 puncte
2. Sinaia 4 3 0 1 37-15 9 puncte
3. Provița 4 1 2 1 25-29 5 puncte
4. Azuga1 4 1 0 3 17-21 3 puncte
5. Comarnic 4 0 1 3 13-43 1 punct

*Duminica viitoare sunt programate semifinalele după cum urmează:
Bușteni 2 – Breaza (ora 10:30)
Bușteni 1 – Sinaia (ora 11:45)

SURSA: http://ziarulprahova.ro
Cristian Sbîrnea, Marian Dima
Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hrană umedă pentru pisici: beneficii pe care trebuie să le cunoști

Hrana umeda pisici este unul dintre alimentele preferate de către feline datorită tuturor …