Home Breaking News Stiri Externe CATRINEL MENGHIA, mai sexy ca niciodată într-o reclamă la lenjerie! FOTO

CATRINEL MENGHIA, mai sexy ca niciodată într-o reclamă la lenjerie! FOTO

3 min read
1
0
576

Frumoasa Catrinel Menghia se bucură de succes enorm peste hotare, nu doar ca prezentatoare TV, dar și în ipostaza de model. Aceasta a fost cooptată într-o campanie pentru o firmă de lenjerie intimă din Paris, apărând foarte sexy într-o reclamă.

totpal daily news

Senzuală, misterioasă, inocentă și extrem de sexy, Catrinel Menghia apare într-un pictorial incendiar, pentru o firmă producătoare de lenjerie intimă din Paris. În sutien, chiloți sau purtând body-uri provocatoare, frumoasa ieșeancă emană sex-appeal și eleganță totodată, în produsele semnate Lisa Charmel.

Catrinel Menghia este un fotomodel din Iași, în vârstă de 27 de ani, care locuiește și lucrează în Italia. A fost descoperită la doar 16 ani de către Liviu Ionescu, directorul agenției de fotomodele MRA. Catrinel vorbește fluent româna, engleza, franceza, italiana și germana. De-a lungul anilor, modelul a pozat pentru FHM, Maxim, Sports Illustrated și alte reviste de aceeași categorie.

Sora sa, Lorena Menghia (născută la 12 iunie 1988) este o sportivă cunoscută, care în prezent locuiește în Statele Unite ale Americii. Imediat dupa ce a devenit un model cunoscut, atât în România, cât și la Milano, în Italia, fotomodelul îl cunoaște pe Răzvan Fodor, solistul formației românesti Krypton, cu care va avea o relație. Ea avea pe atunci 16 ani, iar el 26.

[nggallery id=92]

După câțiva ani, Catrinel se desparte de muzician, pentru o carieră de succes în Milano. Acolo îl cunoaște pe fostul fotbalist italian, Massimo Brambatti, cu 19 ani mai în vârstă decât ea, cu care se căsătorește și de care va divorța ulterior. Actualmente, supermodelul locuiește în New York, unde este un model pentru agenția IMG Models.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Externe

One Comment

  1. Marian Malciu

    30 mai 2013 at 11:26 AM

    Este superbă! A dăruit-o Dumnnezeu şi ea a ştiut să întreţină darul primit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Anna-Nora ROTARU-PAPADIMITRIOU – Grecia, paşi prin istorie, călător prin timp

Se spune, ca nicăieri nu-i mai frumoasă luna plină, decât atunci când urci pe Acrοpole! De…