Home Breaking News Stiri Exclusive Cauți o mașină SH? Iată cum să găsești una fără probleme

Cauți o mașină SH? Iată cum să găsești una fără probleme

6 min read
0
0
512

Lista de verificare a lucrurilor pe care ar trebui să le cunoaști atunci când cumperi o mașină uzată nu este chiar un mare catalog.

Fiabilitatea îmbunătățită, practicile mai bune de fabricație și, desigur, îmbunătățirile uriașe ale înregistrărilor pentru ștergerea asigurărilor îți permit să îți faci o idee bună despre trecutul unei mașini second hand.

Însă, dacă nu ești expert(ă), este indicat să îți iei niște măsuri de precauție.

Descoperă în continuare de ce este indicat să achiziționezi o mașină SH

Înainte de a intra în detalii, cele două reguli principale de care trebuie să ții cont atunci când cumperi o mașină second hand sunt: cumpără cu capul și nu cu inima și, în al doilea rând, dacă nu ești convins(ă) de ceva, trebuie să fii pregătit(ă) să nu cumperi.

Dacă vrei să cumperi de la un propietar privat, vei fi responsabil(ă) pentru identificarea tuturor problemelor potențiale. În timp ce vânzătorul nu trebuie și nu este obligat să îți ofere voluntar prea multe informații, depinde de tine să pui întrebările corecte. Însă, atunci când cumperi de la un dealer ai anumite drepturi legale, iar mașina trebuie să fie adecvată scopului pentru care este destinat.

Bineînțeles, există încă riscuri și acest lucru se aplică indiferent dacă cumperi de la un comerciant independent sau de la un dealer principal autorizat.

Cu toate acestea, combinarea listei de verificare a mașinii uzate cu un pic de bun simț și diligență înseamnă că poți cumpăra cu încredere.

Poți vedea lista de vânzari de autoturisme pe automarket.businesslease.ro sau poți cere o ofertă dacă nu ai gasit ceea ce cauți.

Ceea ce este avantajos pentru tine este faptul că toate mașinile cumpărate de la clienții Business Lease, în perioada de leasing, trec prin verificările stricte înainte de cumpărare, pentru a te asigura că vei obține mașina în cele mai bune condiții.

De exemplu, te poți documenta despre autoturismele care sunt cumparate prin serviciul prin Business Lease sau, dacă ai o afacere, despre cum poți chiar tu să folosești serviciul de sale and lease-back.

Să cumperi o mașină second hand te ajută să economisești față de modelul echivalent nou, însă asta nu înseamnă că nu există există și riscuri.

Trebuie să ai mare grijă pentru a te asigura că faci achiziția corectă și nu cumperi ceva care ar putea necesita o investiție ulterioară considerabilă.

Dacă ești îngrijorat(ă) de cumpărarea unei mașini second hand, un dealer reprezintă o soluție mai sigură, deoarece cumpărarea privată necesită adesea mai multe cunoștințe despre mașină.

Listele de verificare folosite de un furnizor de sevicii autorizat înseamnă că mașinile vor avea un istoric complet de service, vor fi supuse unei verificări mecanice cuprinzătoare și, în funcție de schemă, pot avea chiar și o garanție suplimentară și o acoperire de avarie.

În concluzie, achiziționarea unei mașini SH printr-o procedură aprobată de un dealer principal este cea mai sigură și simplă abordare.

Sursa Foto: pexels.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…