Home Cazare Slănic: Vezi aici cât costă o săptămână balneară la băile cu apă sărată

Cazare Slănic: Vezi aici cât costă o săptămână balneară la băile cu apă sărată

2 min read
0
0
1,421

Băile sărate de la Slănic se mențin în topul celor mai căutate obiective turistice și de tratament din Prahova. Cazarea la una dintre pensiunile sau hotelurile din zonă s-a mai scumpit față de aceeași perioadă a anului trecut cu 10-20%. În weekend prețurile pentru o noapte de cazare sunt mai mari decât în timpul săptămânii.

Complexul Turistic Baia Roșie, o noapte de cazare aici costă în timpul săptămânii 250 de lei/cameră, iar în weekend 300 de lei. Pentru copii, tarifele sunt de 30 de lei de persoană.  Prețul include și intrarea la piscină, jacuzzi, intrarea la ștrand, șezlong.

Hotel Roberto Slanic Prahova, o noapte de cazare costă aici 130 de lei/camera dublă, iar în weekend este 150 de lei. Copiii dispun de un loc special de joacă amenajat în incinta hotelului.

 Hotel Slănic, tariful pentru o noapte variază între 72 și 96 de lei pentru o cameră în regim single.  Cei care optează pentru săptămâna balneară – 7 zile /6 nopți de cazare și 5 zile tratament achită  între 650 de lei de persoană și 750 de lei de persoană.

Hotel Orizont, o noapte de cazare în cursul săptămânii costă aici 175 de lei/camera dublă și 195 de lei/camera dublă în weekend.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…