Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Cea de-a 4-a ediție a Cupei Caraimanul la Lupte Greco-Romane a avut loc în weekend la Bușteni reușind să adune un număr record de participanți

Cea de-a 4-a ediție a Cupei Caraimanul la Lupte Greco-Romane a avut loc în weekend la Bușteni reușind să adune un număr record de participanți

1 min read
0
0
144

Peste 140 de sportivi de la 15 cluburi din toată țara. Adresată celor mai mici dintre luptători, Cupa Caraimanul a fost aprig disputată pe mai multe categorii de greutate. Încurajați frenetic de public, micuții au fost așa de prinși în vâltoarea luptei încât nici nu au mai ținut cont de fluierul arbitrului, creând astfel moment amuzante.

0

Competiția, desfășurată la Sala de Sport a orașului Bușteni, situată în Cartierul Silva, a fost totuși una serioasă, astfel că din categoriile copii și cadeți vor fi selectați cei mai buni sportivi care vor reprezenta cluburile pe viitor.

Autoritățile locale au anunțat că vor sprijini în continuare dezvoltarea acestui sport. Câștigătorii competiției organizate de Clubul Sportiv Caraimanul și Primăria Orașului Bușteni au fost răsplătiți cu diplome, medalii și cupe.

SURSA: http://www.vptv.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Nu știi să mergi pe tocuri? Iată cum poți să o faci perfect, în câțiva pași simpli!

Arată grozav, alungesc piciorul și te simți irezistibilă atunci când le porți. Este vorba,…