Home Stiri Recomandate “Cele 7 izvoare” – Cea mai curată apă din lumea este în Munții Bucegi!

“Cele 7 izvoare” – Cea mai curată apă din lumea este în Munții Bucegi!

4 min read
0
1
1,364

Cea mai curată apa din lume este în România, în Munții Bucegi! Aceasta se găsește la 1.300 de metri altitudine, alături de nu mai puțin de 7 izvoare cu apă incrediibl de clară și curată, care este considerată cea mai pură apă din întreaga lume.

Între Lacul Bolboci și Scorpoasa, la cota 1.300, țâșnesc izvoarele de neimaginat pentru turiștii veniți să viziteze peisajele frumoase din România, dar și pe români. Adevărata comoară a României provine în Munții Bugeci, indicând cea mai curată apă din lume.

Cele 7 izvoare care aduc cea mai curată apă de pe Planetă se află în Bucegi, la răsărit, în Cheile Zanoaga. Apa curgătoare dintre Lacul Bolboci și Lacul Scropoasa a uimit știința și a alimentat mitul deja existent în zonă. Izvoarele au un debit de aproximativ de 400 de litri pe secunde. Apele curg neobosit de peste 2000 de ani și vindecă muribunzi și îl răcorește pe Zamolxe, contribuind la nemurire. Speculațiile despre apele minune sunt că ea este apa dacilor. „Fara indoiala ca serviciile de informatii ale NATO, cea mai puternica alianta politico-militara din toate timpurile, sunt mereu pe faza. Astfel se explica cum au aflat de apa cu proprietati curative care tasneste dintr-o stanca pe coclauri putin umblate din muntii aflati la 13 km de Comarnic, pe Valea Prahovei, din izvorul Sapte Bolovani, cunoscut mai bine doar de cativa padurar”, potrivit specialiștilor de la NATO, care sunt cu ochii pe cele 7 izvoare. Experții NATO din Berlin au venit în primăvara lui 2018 să recolteze apa în niște recipienți.

„Nici nu am castigat bine licitatia – asta se intampla la inceputul acestei luni – si ne-am pomenit cu o scrisoare prin care ni se propunea o colaborare. Reprezentantii NATO doreau ca noi sa imbuteliem si sa distribuim apa de la Bolovani trupelor aflate in misiune pe teritoriul tarii noastre. Proiectul va fi demarat in vara anului viitor, iar in prima faza va trebui sa cumparam utilaje pentru captarea si transportul apei din munte. Acest lucru presupune montarea unei conducte de 15 km care sa strabata intreaga zona muntoasa. Investitia va ajunge la cel putin un milion de euro. Apoi, in etapa a doua, vom construi pe DN 1, la kilometrul 108, o fabrica moderna de imbuteliere”, a declarat directorul firmei FURRY INFOR SRL, care a concesionat prin licitație izvorul și terenul.

SURSA: https://stirimondene.fanatik.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hrană umedă pentru pisici: beneficii pe care trebuie să le cunoști

Hrana umeda pisici este unul dintre alimentele preferate de către feline datorită tuturor …