Home Cele mai frumoase maşini de epocă vin la Braşov

Cele mai frumoase maşini de epocă vin la Braşov

2 min read
0
0
323

Kronstadt Classic Rally 2010 va aduna la start proprietaride astfel de bijuterii, veniţi, speciat pentru eveniment, din toate colţurile ţării.

Adevărate bijuterii pe patru roţi se întrec la cea de-a doua ediţie a competiţiei „Kronstadt Classic Rally”, unul dintre puţinele evenimente independente de acest gen din România. Competiţia este dedicată piloţilor, dar şi tuturor susţinătorilor mişcării oldtimer.

Mâine este prima zi a raliului. Dupa înregistrare şi antrenamente, cele patru etape ale „Kronstadt Classic Rally” vor debuta la poarta amenajată la Restaurant Casino Vesuvius, la ieşirea din Braşov spre Bucureşti. Antrenamentele cronometrate încep la ora 11.00, iar startul competiţiei se dă la ora 13.30, pe traseul Braşov – Bran. A doua etapă începe la ora 17.40 şi se va desfăşura pe acelaşi traseu, în sens invers.

Sâmbătă, de la ora 10.00, începe a treia etapă, pe traseul Braşov – Poiana Braşov – Prejmer şi întoarcere în Braşov, iar de la ora 14.00 începe ultima etapă, pe traseul Braşov – Sfântu Gheorghe – Bod – Braşov.

Expoziţie de „bijuterii” motorizate

Maşinile de epocă pot fi apoi admirate, sâmbătă, în Piaţa Sfatului, între orele 17.00 şi 18.00. Apoi, participanţii vor fi premiaţi.

Anul trecut, la prima ediţie a Kronstadt Classic Rally s-au înscris 22 de echipaje, iar cea mai veche maşină participantă a fost o Skoda Popular 1100, din 1939, ce aparţine unui tânăr din Bucureşti. Cea mai nouă a fost o Morgan Plus 8, din 1980.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…