Home Cele mai ieftine 10 oferte turistice la concertele din Europa

Cele mai ieftine 10 oferte turistice la concertele din Europa

5 min read
0
0
182

Londra, Dublin, Istanbul sau Paris sunt câteva din oraşele în care vor concerta Muse, U2, Bon Jovi sau Leonard Cohen. Agenţiile de turism autohtone oferă pachete turistice pentru aceste destinaţii care includ pe lângă cazare în unităţi de trei sau patru stele şi costurile biletului la concert, precum şi taxele de livrare în ţară a biletului. Un sejur de trei zile la Londra, de exemplu, cu cazare şi transport asigurate, pentru concertul Bon Jovi ajunge la 284 euro.

Pink va concerta la Dublin, pe 19 iunie. Trei zile la un hotel de trei stele, demipensiune, biletul la concertul Pink (categoria-locuri în picioare) şi taxele de livrare ajung la 229 de euro, potrivit money.ro.

Bon Jovi la Londra, pe 22 iunie. Un sejur de trei zile la un hotel de două stele din Londra, biletul la concert (loc pe scaun) şi transportul te costă 284 euro. În tarif mai este inclusă şi demipensiunea.

Green Day la Dublin, pe 23 iunie. Pachetul turistic acoperă trei zile de cazare într-un hotel de trei stele din Dublin, demipensiune, taxele de hotel şi biletul la concert (categoria-intrare generală). În total vei plăti 218 euro.

Concert U2 la Frankfurt, pe 10 august. Patru zile la un hotel de patru stele din Frankfurt şi transportul cu avionul, cu toate taxele incluse te costă 189 de euro. Biletul la concert te mai costă încă minumim 99 de euro. În total, vei achita cel puţin 288 de euro.

U2 la Istanbul, pe 6 septembrie. Pachetul turistic acoperă patru zile cazare la un hotel de trei stele, mic dejun şi biletul la spectacol (categoria-în picioare). Tariful pentru servicii ajunge la 179 de euro.

Muse la Londra, pe 10 septembrie. Trei zile la un hotel de trei stele din Londra şi biletul (categoria doi-loc pe scaun) la concertul Muse te costă 239 de euro. Tariful mai include micul dejun şi taxele de livrare a biletului.

Lady Gaga la Budapesta, pe 7 noiembrie. Două nopţi la un hotel de trei stele din Budapesta, demipensiune şi biletul la concert te costă 117 de euro.

Concert Leonard Cohen în Salzburg, pe 27 iulie. Un pachet turistic pentru acest spectacol te costă 299 de euro. Tariful include două nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de trei stele, mic dejun, biletul la concert (categoria trei), taxele de livrare şi taxele locale.

Norah Jones la Paris, pe 25 iunie. Cu 328 euro vei achita trei nopţi cazare într-un hotel de trei stele, demipensiunea, biletul la concertul Norah Jones (categoria doi-locuir pe scaune) şi taxele de livrare în ţară a biletului.

Concert Andrea Bocelli la Toscana (în Lajatico), pe 25 iulie. Cel mai scump pachet turistic la un concert în Europa vizează spectacolul susţinut de Andrea Bocelli în Lajatico. Două nopţi cazare într-un hotel de trei stele din Volterra, demipensiune şi biletul la concert (categoria cinci-locuri pe scaune) te costă 591 euro. Tariful mai acoperă şi taxele hoteliere, taxele de livrare a biletului în ţară şi transferul la teatrul Del Silenzio în Lajatico.

SURSA: http://www.realitatea.net

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…