Home Cele mai ieftine destinaţii de Sărbători pe Valea Prahovei

Cele mai ieftine destinaţii de Sărbători pe Valea Prahovei

3 min read
0
0
214

În topul localităţilor cu preţuri mai piperate pentru Crăciun şi Revelion se află staţiunea Sinaia, urmată de Buşteni şi Azuga.

Ploieştenii care încă nu s-au hotărât unde să îşi petreacă sărbătorile anul acesta, au de unde allege. Hotelierii de pe Valea Prahovei se întrec în oferte care de care mai avantajoase. Hotelul Rina Sinaia oferă turiştilor pentru Revelion un sejur de trei nopţi la 1.250 de lei de persoană. Tariful include mic dejun, cine festive pe 31 decembrie şi 1 ianuarie şi un bogat program artistic.

La Hotel Internaţional, există o ofertă specială pentru cei care îşi conving prietenii să vină cu ei. Aceştia beneficiază de o reducere de până la 20%, în funcţie de câte persoane reuşesc să convingă. Astfel, o cameră pentru două nopţi între 24 şi 26 decembrie costă 529 de lei, iar masa festivă de Crăciun este 396 de lei.

Din punct de vedere al tarifelor percepute de staţiunile de Valea Prahovei de Sărbători, Buşteniul este la mijloc. „Preţurile la unităţile de cazare din Buşteni sunt cu aproximativ 20% mai ieftine decât la Sinaia şi cu 10% mai scumpe decât în Azuga”, ne-a declarat Cristian Achim, reprezentant al Centrului de Informare Turistică Buşteni.

Azuga are cele mai mici preţuri pentru Crăciun şi Revelion. Patru nopţi de cazare cu trei mese pe zi, plus masa festivă de Revelion costă 1.000 de lei de persoană la o vilă de trei stele. La Hotel Nu-Mă-Uita, pachetul de Crăciun este 449 de lei. Acesta include cazare pentru trei nopţi, demipensiune, cină festivă şi acces gratuit la biliard şi tenis de masă.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Oferta de ultim moment pentru sarbatorile de iarna la Busteni

APARTAMENT CRISTIANhttps://www.totpal.ro/apartament-cristian/

OFERTA SPECIALAhttps://www.totpal.ro/oferte-speciale-de-sarbatori-apartamente-in-valea-prahovei/


Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…