Home Breaking News Stiri Exclusive Cele mai populare jocuri de cazino pe care trebuie să le încerci

Cele mai populare jocuri de cazino pe care trebuie să le încerci

5 min read
0
0
129

Înainte de a începe aventura ta în lumea jocurilor de cazino online, trebuie să ai grijă să o faci într-un mod responsabil și care să țină cont de bugetul tău astfel încât totul să fie controlat. Dacă vei avea această abordare responsabilă, te poți bucura liniștit de jocurile cazino preferate, precum sunt cele oferite de cei de la SportingBet. Toată lumea petrece din ce în ce mai mult timp online, astfel că varianta aceasta “remote” de a te distra devine din ce în ce mai atractivă.

Mai jos vor fi prezentate trei dintre cele mai populare jocuri de cazino existente în acest moment. Poate să fie greu să faci o alegere în condițiile în care fiecare cazino vine în aceste zile cu oferte din ce în ce mai variate, care conțin de obicei sute de jocuri. Tocmai de aceea, vei găsi o selecție aici care să îți facă viața mai ușoară.

Cele mai populare jocuri de cazino online

  1. Dazzle Me

Dazzle Me este un joc deosebit pentru că aduce cu el o combinație excelentă între jocurile clasice însă are la pachet și efecte moderne. Dazzle Me vine cu cinci role, la fel ca majoritatea sloturilor de acum, dar design-ul său este mai neconvențional, pe modelul 3x3x4x4x5. Simbolurile sunt de obicei giuvaiere, iar la acestea se adaugă celebrii șeptari dar și clopoțeii. Acest slot are 76 de linii câștigătoare fixe și 10 nivele de mize. Variază între 0,40 euro și maxim 200 de euro pe rotire.

  1. Twin Spin

Twin Spin, la fel ca și celebrul Starbust, este un joc oferit de cei de la NetEnt. El vine la pachet cu șeptari și cireșe însă cea mai valoroasă linie a sa este cea formată din cinci diamante. Ea îți va aduce un câștig semnificativ, de 1000 de ori mai mare decât miza ta inițială. De asemenea, ce este remarcabil la el este faptul că are o funcție interesantă numită Twin Reel iar aceasta va crește semnificativ șansele tale de a câștiga sume ridicate, totul dintr-o singură lovitură.

  1. Fruit Shop

Dacă îți plac jocurile cu fructe, atunci cu siguranță că prima ta oprire trebuie să fie Fruit Shop. Acest joc conține tot ce are Sizzling Hot, mai puțin șeptarii, bineînțeles. Vei găsi pepeni, portocale, prune etc și vei avea mai multe avantaje printre care și faptul că vei putea să primești până la cinci rotiri gratis la fiecare mână. Dacă vrei tot un joc cu fructe, dar ești nostalgic după sloturile mecanice (cele care aveau doar trei coloane), atunci o alternativă excelentă la Fruit Shop este Mega Joker.

Așadar când vine vorba de jocurile de cazino online, joacă-te într-un mod responsabil și alege din lista de mai sus jocul care se potrivește cel mai bine pentru tine.

sursă foto: unsplash.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…