Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Predeal Centru SPA de 42 de milioane de lei la Predeal, în zona Cioplea

Centru SPA de 42 de milioane de lei la Predeal, în zona Cioplea

2 min read
0
0
861

Contractul de finanţare a fost semnat încă de la finele anului trecut. Mai trebuie să fie puse la punct ultimele documente, iar contrucţia va începe în vară. Centrul de Relaxare ar trebui să fie gata în doi ani.

totpal daily news

Centrul de agrement va avea mai multe compartimente. La parter se vor crea spaţii de relaxare, saune, baie cu aburi, grotă de gheaţă, o piscină pentru înot şi un aquapark. La demisol, pe lângă spaţiile necesare pentru funcţiunile de servicii, vor mai fi puse la dispoziţia cetăţenilor şi trei terenuri de squash. La etajul centrului spa se vor crea spaţii de relaxare tip seră cu solar, sală de fitness, de forţă, spinning, sală cardio şi sală de aerobic. Investiţia de ridică la 42 de milioane de lei, bani europeni.
„Turismul este un factor stimulator pentru economia locală din oraş şi generează un mare număr din locurile de muncă din Predeal, şi nu numai. Datorită condiţiilor de mediu, cea mai dezvoltată formă de turism din staţiunea Predeal este turismul pentru practicarea sporturilor de iarnă. Este însă necesară diminuarea sezonalităţii turistice prin dezvoltarea şi a altor forme de turism practicabile, motiv pentru care dorim să investim în acest centru“, a declarat Liviu Cocoş, primarul oraşului Predeal.
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Predeal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…