Home Breaking News Stiri Brasov Centrul de Agrement din Poiana Braşov se deschide la finele anului

Centrul de Agrement din Poiana Braşov se deschide la finele anului

3 min read
0
0
646

Centrul de Agrement este cea mai mare investiţie din staţiune din ultimii zece ani. Primăria organizează acum licitaţia pentru achiziţionarea echipamentelor necesare centrului.

646x404

Ofertele sunt aşteptate până în 5 noiembrie. Primăria vrea să cumpere mobilier pentru interior şi exterior, echipamente de joacă, dar şi sportive. Valoarea acestei investiţii este de 1.179.821 de lei fără TVA. Centrul de Agrement costă 10 milioane de euro fonduri europene. Deschiderea lui a fost amânată cu un an, din decembrie 2015 în decembrie 2015 după ce firma care a câştigat prima licitaţie a abandonat lucrările. Centrul este  amplasat la poalele pârtiei de schi Bradu, în spatele complexului Capra Neagră.

Pereţi de căţărare şi sală de minigolf

Centrul de agrement va dispune de un club de bowling cu o capacitate de 180 de persoane, cu opt piste profesionale, dar şi cu mese de biliard. În incintă va mai fi amenajată şi o sală de căţărare de 250 de metri pătraţi. Pereţii vor avea trei tipuri de dificultate, iar zece persoane vor putea să escaledeze simultan. Tot în interior va exista şi o sală de minigolf cu nouă module şi cu o capacitate de 50 de persoane.

Proiectul cuprinde şi spaţii de distracţii destinate celor mici. Aceştia vor avea la dispoziţie două piste de minibowling, jocuri electrice-electronice, simulatoare, mese de minihokey, minifotbal, sau minibasket. De asemenea, va exista şi spaţiu destinat odihnei şi discuţilor, dotat cu fotolii, mese şi scaune pentru public.

Distracţie în aer liber

Pe aproape 13.000 de metri pătraţi vor fi amenajate piste de skateboard, biciclete şi pârtii de sănii şi bob. Vor exista şi zone verzi, dar şi un parc pentru copii. „Este unul dintre proiectele importante pentru Braşov, care vizează crearea de spaţii de agrement în Poiană. Dezvoltarea staţiunii este una dintre priorităţi, iar aceasta cuprinde toate aspectele, de la infrastructura pentru schi, crearea de locuri de parcare, până la acest centru“, a mai spus George Scripcaru.

SURSA: http://adevarul.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…