Locuri de munca in Prahova: Rulla | Joburi Prahova | Joburi Brasov

Centrul de Agrement din Poiana Braşov se deschide la finele anului

Voteaza articol:
Se încarcă...
· 1.276 afisari

Centrul de Agrement este cea mai mare investiţie din staţiune din ultimii zece ani. Primăria organizează acum licitaţia pentru achiziţionarea echipamentelor necesare centrului.

646x404

Ofertele sunt aşteptate până în 5 noiembrie. Primăria vrea să cumpere mobilier pentru interior şi exterior, echipamente de joacă, dar şi sportive. Valoarea acestei investiţii este de 1.179.821 de lei fără TVA. Centrul de Agrement costă 10 milioane de euro fonduri europene. Deschiderea lui a fost amânată cu un an, din decembrie 2015 în decembrie 2015 după ce firma care a câştigat prima licitaţie a abandonat lucrările. Centrul este  amplasat la poalele pârtiei de schi Bradu, în spatele complexului Capra Neagră.

Pereţi de căţărare şi sală de minigolf

Centrul de agrement va dispune de un club de bowling cu o capacitate de 180 de persoane, cu opt piste profesionale, dar şi cu mese de biliard. În incintă va mai fi amenajată şi o sală de căţărare de 250 de metri pătraţi. Pereţii vor avea trei tipuri de dificultate, iar zece persoane vor putea să escaledeze simultan. Tot în interior va exista şi o sală de minigolf cu nouă module şi cu o capacitate de 50 de persoane.

Proiectul cuprinde şi spaţii de distracţii destinate celor mici. Aceştia vor avea la dispoziţie două piste de minibowling, jocuri electrice-electronice, simulatoare, mese de minihokey, minifotbal, sau minibasket. De asemenea, va exista şi spaţiu destinat odihnei şi discuţilor, dotat cu fotolii, mese şi scaune pentru public.

Distracţie în aer liber

Pe aproape 13.000 de metri pătraţi vor fi amenajate piste de skateboard, biciclete şi pârtii de sănii şi bob. Vor exista şi zone verzi, dar şi un parc pentru copii. „Este unul dintre proiectele importante pentru Braşov, care vizează crearea de spaţii de agrement în Poiană. Dezvoltarea staţiunii este una dintre priorităţi, iar aceasta cuprinde toate aspectele, de la infrastructura pentru schi, crearea de locuri de parcare, până la acest centru“, a mai spus George Scripcaru.

SURSA: http://adevarul.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste Totpal's Daily News pe FACEBOOK şi TWITTER!


Publicat de pe 25 sept. 2015 in Stiri Brasov, Stiri Recomandate. Puteti urmari raspunsurile la acest articol folosind fluxul RSS 2.0 iar daca aveti cateva minute libere ne-ar interesa parerea dumneavoastra. Nu ezitati.

Parere ta

CAZARE *** la Busteni – Poiana Tapului

cazare Busteni

Tarif cazare incepand de la 180 ron/zi

Vizitatori acum pe site

Participa si tu la ” BURSA LOCURILOR DE MUNCA in Busteni si imprejurimi “

Top articole:

Cele mai noi articole:

Comentarii recente

Primaria Busteni

Articole RECOMANDATE !!!

Copyright © Mihai Mircea Totpal. Toate drepturile sunt rezervate. Statistici oferite de Google Analytics.