Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Clubul Crazy Bike, pe podium la Naţionalele de Snowboard de la Busteni

Clubul Crazy Bike, pe podium la Naţionalele de Snowboard de la Busteni

2 min read
0
0
278

Luana Cherecheş şi Andy Fazekas, ambii mebmri ai clubului sibian Crazy Bike, au dominat Campionatele Naţionale de Snowboard de la Buşteni care s-au desfăşurat la sfârşitul săptămânii.

Luana Cherecheş este elevă a Colegiului Naţional “Samuel von Brukenthal” din Sibiu şi a cucerit aurul la două probe, cea de bordercross şi la slalom uriaş, dar s-a clasat şi pe locul doi la proba de slalom.

Lupta pentru medalii a fost continuată de Andy Fazekas. Snowboarderul sibian a înregistrat  al 12 titlu la slalom şi a fost la un pas să câştige şi proba de slalom uriaş, însă a fost depaşit de câştigator cu doar o sutime de secundă.

“Mă bucur nespus, în primul rând pentru Luana, un sportiv de excepţie, care vă garantez că va ajunge departe. Sibiul este o forţă în sporturile de iarna şi cred că rezultatele noastre dovedesc din plin acest fapt”, a declarat Andy Fazekas.

Campionatele Naţionale de Snowboard s-au desfaşurat la Buşteni şi Predeal, între 10 şi 12 martie, când cei mai buni 25 de snowboarderi din ţara s-au întrecut să ajungă pe podium.

După rezultatele obţinute, Luana Cherecheş va fi singura reprezentanta a României la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Competiţia va avea loc în anul 2013 şi va fi organizata de România.

C.F.
SURSA: http://www.citynews.ro
foto:crazybike

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

STATIUNEA BUSTENI – CAPITALA ALPINISMULUI ROMANESC, A TINERETULUI SI TURISMULUI MONTAN

Dragi locuitori ai orasului BUSTENI, Vin in fata voatra, pentru a doua oara, ca si candida…