Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni CNADR a lansat procedurile pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție a centurilor ocolitoare de la Bușteni și Comarnic

CNADR a lansat procedurile pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție a centurilor ocolitoare de la Bușteni și Comarnic

1 min read
0
0
210

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale a lansat procedurile pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție a centurilor ocolitoare de la Bușteni și Comarnic, pe Serviciul Electronic de Achiziții Publice. Potrivit documentației realizate de CNADNR, pentru Bușteni e pregatit un contract cu o valoare totală estimată la aproape 18.000.000 de lei, fără TVA, și un termen de execuție de 33 de luni.

9656056_1_78174900
Soseaua va avea 1 kilometru lungime. Va începe la intrarea în stațiune, în zona fostei fabrici de hârtie, și va ocoli orașul pe malul râului Prahova. Realizarea centurii va fluidiza traficul pana la construirea autostrazii Comarnic-Brasov.
Odata cu lucrările la centura ocolitoare din Bușteni, stadionul din localitate urmează să fie mutat lângă DN 1. Noua baza sportivă va fi una moderna.
Pentru Comarnic, valoarea contractului va fi de aproximativ 22,3 milioane de lei, fără TVA. Soseaua va avea circa 3 kilometri, termenul de execuție urmand sa fie de 31 de luni.

SURSA: http://www.vptv.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Povestea unui tânăr adevărat, pe două continete / Schiță / Narator MELANIA RUSU CARAGIOIU

Prolog: O poveste, care pare,  cum sunt toate poveștile, dar care se înscrie în.economia d…