Home Comedia, în direct!

Comedia, în direct!

3 min read
0
0
301

În fiecare vineri seara, la Old Nik Pub, iubitorii genului se pot distra alături de Tiberiu Cosneanu şi Daniel Drăgan. Au 19 ani, sunt elevi ai Colegiului Mihail Cantacuzino din Sinaia şi membri ai trupei de teatru „Oglinzi”din cadrul liceului şi sunt prima trupă de stand-up comedy din oraş.

Timp de 40 de minute, tinerii înveselesc atmosfera, invitând publicul să se amuze pe seama lucrurilor de zi cu zi, să facă haz de necaz. Stand-up comedy este un gen umoristic destul de greu, deoarece comicul trebuie să se raporteze cu rapiditate la dispoziţia şi gusturile oricărui tip de public şi să îşi adapteze numărul în funcţie de acesta.

Dabiel DrăganDaniel şi Tibi sunt pasionaţi de teatru, iar invitaţia de a face stand-up comedy au privit-o ca pe o provocare. “Este un gen de comedie mai greu de făcut, deoarece publicul vine să râdă, iar tu trebuie să faci acest lucru. Majoritatea celor care vin se aşteaptă să fie ei cei luaţi în vizor, aşa că se aşează în spatele sălii, încercând să evite să fie ţinta glumelor”, a spus Daniel Drăgan. Primul spectacol a fost cel mai greu dar tinerii au reuşit să-şi învingă emoţiile, iar acum privesc totul ca pe o slujbă de week-end. “Am fost atraşi de ideea de stand-up comedy, mai ales că era ceva nou pentru Sinaia. La primul spectacol am avut emoţii foarte mari, dar acum ne-am obişnuit, văzând că oamenii gustă glumele noastre”, ne-a spus Tibi Cosneanu. Stand-up comedy la Sinaia va continua în fiecare vineri seara, până în luna septembrie.

Articol scris de Expresul de Sinaia, în data de 25 August 2010

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…