Home Concurs foto la Winter Air Sports 2011, 21-27 februarie

Concurs foto la Winter Air Sports 2011, 21-27 februarie

6 min read
0
0
454

Este deja o traditie ca in fiecare an in februarie, la cota 2000 in Sinaia sa aiba loc festivalul de sporturi extreme aeriene Winter Air Sports. Si anul acesta, in timpul celei de-a IV-a editii a festivaului, ne vom putea delecta cu concursuri si demonstratii extreme de zbor cu parapanta, snowkite, sau speedfly. Succesul spectacolului va fi asigurat de invitatii speciali, sportivi de renume mondial, care ne vor impresiona cu evolutiile si acrobatiile lor deosebite.

Chiar daca nu esti practicant al sporturilor extreme, nu trebuie sa ratezi vinul fiert sau povestile de la Cabana Miorita si mai ales concursul foto sponsorizat de F64 Studio.

Concursul se va desfasura pe toata perioada festivalului Winter Air Sports 2011, adica de pe 21 februarie pana pe 27 februarie. Chiar daca nu ai talent la zborul cu parapanta, dar te descurci bine cu un aparat foto, iar unele dintre pozele pe care le faci pentru a-ti aminti de festival ti se par foarte reusite, merita sa-ti incerci norocul la concursul foto. Surprinde imagini cu concurentii in pozitii care ridica nivelul adrenalinei si o sa ai sanse sa castigi.

Si daca tot vorbim de castig, F64 pune la bataie mai multe premii:

Locul I – Cupon valoric 600 RON
Locul II – Cupon valoric 400 RON
Locul III – Cupon Valoric 200 RON
Mentiuni – 3 cupoane valorice de 100 RON

Cupoanele sunt valabile timp de 12 luni de la data emiterii si pot fi folosite pentru a achizitiona (platind partial sau total) produse de pe site-ul sau din show-room-ul F64. In plus, marele premiu pentru impatimitii fotografiei, consta in aparitia fotografiilor castigatoare in revista FotoClass.

Detalii generale si regulament concurs:

• Fotografiile cu care doriti sa va inscrieti in concurs (maxim 3 imagini/participant) trebuiesc uploadate pe site-ul de concurs F64 la adresa www.f64.ro/concurs pana cel tarziu 6 Martie 2011 . Fotografiile uploadate trebuie sa aiba latura mare de cel putin 1024 pixeli.

• Nu este obligatorie participarea pe intreaga durata a evenimentului Winter Air Sports. Dar este important sa fiti alaturi de noi Vineri (25 februarie) sau Sambata (26 februarie).

• Fotografiile inscrise in concurs trebuie sa va apartina si sa fie realizate de catre dvs. in cadrul si pe durata Winter Air Sports 2011 (nu ne asumam raspunderea pentru fotografiile care nu va apartin).

• Din cele maxim 3 fotografii inscrise in concurs, la desemnarea castigatorilor veti participa doar cu cea care a obtinut cel mai mare punctaj in urma voturilor acordate de catre personalul calificat F64. Votarea fotografiilor si desemnarea castigatorilor se va face pana cel tarziu 15 Martie 2011, urmand ca premiile sa fie expediate prin curier, electronic, sau ridicate direct din showroom.

• Inainte de inscrierea cadrelor in concurs, sunt permise corecturi si editari simple, cum ar fi saturatie, contrast, levels, crop etc. Nu sunt permise colajele sau editarile foarte “agresive”.

• Drepturile asupra fotografiilor va vor apartine in continuare in totalitate, singura noastra pretentie este de a ne permite sa le publicam in materiale privind evenimentul sau alte materiale publicitare F64.

• Cazarea si masa NU sunt asigurate de catre organizatori, dar puteti gasi in zona la preturi rezonabile, cum ar fi de ex. in incinta cabanei Miorita. Detalii suplimentare privind cazarea si masa puteti obtine de personalul Kitemania la tel 0723.663.615 / 0724.335.865

• Pe durata evenimentului transportul cu telegondola este gratuit DOAR pentru participantii inscrisi la concurs (se plateste doar telecabina). Pentru a beneficia de gratuitate va rugam sa completati formularul regasit la adresa www.kitemania.ro/winter-air-sports/ ; iar apoi la urcarea cu telegondola trebuie doar sa precizati numele si faptul ca participati la Winter Air Sport.

• Odata ajunsi la locul de desfasurare al evenimentului (Sinaia, cota 2000 Bucegi/Valea Dorului), puteti contacta pentru informatii suplimentare sau detalii personalul F64 sau KiteMania.

Daca mai aveti si alte intrebari, ne puteti scrie pe concurs@f64studio.ro .

Mai multe detalii despre concurs si despre regulamentul acestuia gasiti aici.

Noi va uram mult succes si distractie placuta.

SURSA: http://metropotam.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…