Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Concursul de dans „Sensation Best Kup” la Centrul Cultural “Aurel Stroe” Busteni, pe 20 iulie 2019

Concursul de dans „Sensation Best Kup” la Centrul Cultural “Aurel Stroe” Busteni, pe 20 iulie 2019

2 min read
0
0
857

De luni 15 iulie, până duminică, 21 iulie 2019, se va desfășura un work-shop de dans organizat de Scoala de Dans București, iar sâmbătă 20 iulie va avea loc concursul de dans „Sensation Best Kup”, la care vor participa numeroși tineri. Membrii juriului vor fi: Maria Postelnicu, George Postelnicu, Mirela Cretu, Cristina Tanasache, iar presedinte al juriului – Jose Francisco Rodriguez din Republica Dominicană, stabilit la Milano. Premierea celor mai buni concurenti va avea loc duminica 21 iulie.

=================

În perioada 11 – 14 iulie 2019, sala de spectacole a centrului cultural a găzduit a V-a ediție, a Turneului de Șah „Cupa Aurel Zamora”. Turneul face parte din circuitul de vară al competițiilor omologate de Federația Internațională de Șah și este organizat de Clubul C & C București și Federația Română de Șah, în colaborare cu Primăria orașului Bușteni și centrul cultural.Au fost prezenți un număr de 80 participanți, iar invitat de onoare al concursului de la Bușteni, atunci cand a avut loc si premierea sportivilor câstigători, a fost maestrul Aurel Zamora.

Duminică 14 iulie 2019, la orele 18.00, la centrul cultural, a avut loc Concertul final de vioară al tinerilor pregătiți de cunoscuții muzicieni : Simina, Ioana și Gabriel Croitoru, în urma master class-ului  de  vioară, organizat la Bușteni, în cursul săptămânii trecute. Tinerii, în  număr de 16 ,s-au evidențiat prin calități interpretative, demonstrând, cunoștințele acumulate în perioada de pregătire. Acompaniamentul la pian a fost asigurat de doamna profesoară Clementina Ciucu.

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum să integrezi puloverele bărbătești în ținute smart-casual pentru cele mai chic outfituri în sezonul rece

Puloverul este o piesă indispensabilă, un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților. Când …