Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Copiii din Buşteni donează cărţi pentru grădiniţe şi case de copii

Copiii din Buşteni donează cărţi pentru grădiniţe şi case de copii

2 min read
0
0
239

Spectacolul pus în scenă de Trupa Zurli – “Ai în plus o carte, dă-o mai departe!”, ce a avut loc sâmbătă, 19 mai, a umplut la maxim sala Centrului Cultural “Aurel Stroe” din localitate, asta datorită numărului foarte mare al copiilor prezenţi. Evenimentul a fost organizat de Andreea Paul, în parteneriat cu Primăria oraşului Buşteni, şi face parte din campania derulată la nivel naţional, prin intermediul căreia se doreşte ca toţi copiii să îl poată vedea. Intrarea a fost liberă. Toţi copiii participanţi au fost invitaţi să aducă o câte o carte de poveşti sau de colorat, care vor fi dăruite grădiniţelor şi caselor de copii din judeţul Prahova.

La manifestarea dedicată copiilor a fost prezent şi primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin, care a ţinut să-şi arate susţinerea, în continuare, faţă de astfel de acţiuni. Pe parcursul anului vor mai fi organizate şi alte spectacole de acest gen, unul dintre cele mai importante urmând să aibă loc pe 1 iunie, la Castelul Cantacuzino, atunci când elevii care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele şcolare vor fi recompensaţi. 

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…