Home Breaking News Stiri interne Covrigi profitabili ! Afacerea anului in judet “Covrigii de Buzau”.

Covrigi profitabili ! Afacerea anului in judet “Covrigii de Buzau”.

3 min read
1
0
567

Covrigii sunt afacerea anului la Buzau. Vorbim despre un brand celebru in Romania care i-a inspirat pe multi intreprinzatori sa investeasca in acest domeniu. Asa se face ca cele mai multe firme înfiinţate în acest an in judet s-au profilat pe covrigii de Buzău. Afacerile par să meargă bine, de vreme ce brutăriile se înmulţesc pe zi ce trece. Daca aveti drum prin Buzau…nu ezitati sa gustati un covrig autentic.

Covrigii de Buzau pot fi declarati brandul numarul 1 in acest an in judet. Si nu intamplator: ei se dovedesc nu doar o marca de succes ci si singurul domeniu care aduce profit garantat. Lucru speculat prompt de investitorii care au înfiinţat brutării la mai fiecare colţ de stradă. Cum covrigii sunt ieftini şi astâmpără foamea, meniul studenţilor de altădată pare să revină la modă.

Cei mai mulţi dintre patronii firmelor înfiinţate in acest an sunt tineri aflaţi la debut în lumea afacerilor. Ei au ales să investească în fabricarea produselor de panificaţie şi patiserie, dar şi în construcţii sau in alimentaţie publică. Potrivit evidenţelor Registrului Comerţului, numărul firmelor “debutante” a cunoscut o creştere spectaculoasă în ultima perioadă.

Tinerii dornici să intre în mediul privat trebuie să îndeplinească o serie de formalităţi pentru obţinerea finanţării. Ei pot primi până la 10 mii de euro din partea statului, dacă au până în 35 de ani şi nu au mai fost administratori de societăţi. Deşi au avut ceva de aşteptat, cei mai mulţi tineri intreprinzatori au luat bani de la stat şi au pornit la drum pe cont propriu.

Reprezentanţii Registrului Comerţului consideră că apariţia unor noi  firme arată că economia a început să-si gaseasca echilibrul. Chiar dacă e vorba de covrigi şi pateuri, ori de construcţii si agricultură, important este că a revenit pofta buzoienilor pentru afaceri.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri interne

One Comment

  1. gabriel bratu

    23 februarie 2012 at 12:06 PM

    PROMOTIE! Linie pentru covrigi compusa din: Cuptor electric tip tunel pentru covrigi, productivitate 500 -- 800 buc/ora, constructie otel inox, dimensiuni banda transportoare 1300x750mm, panou actionare, temperatura de lucru 50 -- 400°C, alimentare 380V, putere 14,5Kw, dimensiuni 1130x1770x350mm + Suport + Malaxor 30L + Friteuza 16L cu suport + Masa cu blat de polietilena 1,5m + Spalator cu 1 cuva + Spalator maini. Pret 8243 Euro. Website: http://www.echipamentehoreca.ro , Tel: 0731 347 077

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Iată 3 motive pentru care ar trebui să optezi pentru îngrijiri medicale la domiciliu

Sănătatea este întotdeauna cea mai importantă, de aceea are nevoie de atenție suplimentară…