Home Cross-ul sinăienilor (VIDEO)

Cross-ul sinăienilor (VIDEO)

2 min read
0
0
542

Aproximativ 250 de sinăieni de toate vârstele au luat startul în cea de-a şasea ediţie a Crosului “Adrian Ghioca”.Elevii cu vârste peste 15 ani au luat startul de la Colegiul Mihail Cantacuzino din localitate, iar sportivii mai …maturi au luat startul din centrul staţiunii, de la hotelul Internaţional,de unde au alergat cale de un kilometru.
Traseul a fost destul de dificil ţinând cont de distanţa parcursă.Pentru concurenţii cu vârste cuprinse între 16 şi 50 de ani, proba de alergare pe distanţa de 3 kilometri de la “Colegiul Mihail Cantacuzino” a fost dură, însă participanţii au trecut cu toţii linia de sosire aflată la intrarea în parcul Dimitrie Ghica. Cei mai disputată categorie de vârstă, 16-20 de ani a aliniat la start 85 de concurenţi, iar la categoria peste 70 de ani s-au înscris 3 sinăieni.
Autorităţile locale spun că evenimentul s-a bucurat de un real succes, mai ales că a avut loc chiar de Ziua Internaţională a Inimii.
Pe durata competiţiei, traficul rutier pe centrul staţiunii a fost blocat si redirecţionat pe DN 1. La finalul crossului câştigătorii au fost premiaţi, cu diplome, medalii şi bani. La categoriile 16-20 ani şi 21-30 ani, băieţi şi fete, s-au acordat premii speciale,iar ocupanţii primelor locuri pe podium, vor beneficia de un week-end în Munţii Ciucaş.

httpv://www.youtube.com/watch?v=LtScpYGR758

SURSA: http://www.stiriploiesti.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…