Home Culorile Toamnei – workshop cu Dan Dinu

Culorile Toamnei – workshop cu Dan Dinu

2 min read
0
0
214

In acest weekend prelungit Dan Dinu va fi plecat in Bucegi cu o echipa de 16 fotografi pentru a descoperi frumusetile muntelui si bineinteles secretele fotografiei de natura. Daca nu ai reusit sa te alaturi acestei echipe, iti mai dam o sansa peste doua saptamani, cand o alta echipa va pleca in cautarea spectaculoaselor culori ale toamnei in muntii mai blanzi ai Ciomatului Mare.

Toamna este intotdeauna impresionanta prin lumina si culoare si putine locuri rivalizeaza cu Lacul Sfanta Ana la capitolul reflexii de toamna. Vom cutreiera impreuna padurile in cautarea de subiecte pretentioase, vom poposi pe malul lacului pentru reflexii pline de culoarea mestecenilor, vom admira lumea de pitici a Tinovului Mohos si ii vom fotografia lacurile intunecate si reflexiile perfecte, cu alte cuvinte ne vom bucura de tot ce are toamna mai bun din punct de vedere fotografic. Daca va pasioneaza natura si mai ales fotografia va invitam alaturi de noi in aceasta toamna sa descoperiti cele mai frumoase culori de toamna.
La acest workshop vom combina cateva parti teoretice cu multa practica si ture foto, vom putea testa echipamente, rucsaci si trepiede de la cei mai renumiti producatori din domeniu, vom vedea videoproiectii spectaculoase si ne vom bucura de ospitalitatea gazdelor din Baile Tusnad care ne-au alintat de fiecare data cu mancaruri bine gatite, dar si cu surprize dulci.

Va invitam sa vizitati www.photolife.ro pentru povesti de making of, pentru a vedea o galerie foto si, daca v-am convins, pentru inscriere.Toate bune si va asteptam.Echipa PHOTOLIFESURSA: http://alpinet.org

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…