Home Sedinta preotilor din Protopopiatul Bran-Zarnesti

Sedinta preotilor din Protopopiatul Bran-Zarnesti

2 min read
0
0
496

În oraşul Râşnov, judeţul Braşov, a avut loc astăzi, 5 octombrie, şedinţa preoţilor din Protopopiatul Bran-Zărneşti. Delegatul Înaltpreasfinţitului Părinte Laurenţiu, Mitropolitul Ardealului a fost părintele prof. univ. dr. Aurel Pavel, Prodecanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Andrei Şaguna” din Sibiu, care a transmis mesajul de binecuvântare al Părintelui Mitropolit, informează TRINITAS TV.

„Am venit cu gândul de a le aduce salutul Înaltpreasfinţitului Părinte Laurenţiu de la Sibiu. De asemenea, am venit cu gândul şi de a mă îmbogăţi sufleteşte şi intelectual de ceea ce fac preoţii aici. Ştiind că misiunea Bisericii nu este una doar de teorie sau de catedră, ci este una şi de practică, numai fiind în mijlocul preoţilor poţi să cunoşti şi astfel să poţi spune mai departe studenţilor din experienţa pe care ai dobândit-o”, a spus părintele prof. univ. dr. Aurel Pavel.

Şedinţa a fost condusă de protopopul de Bran-Zărneşti, părintele Colţea Gheoghe, care a spus că „Această conferinţă a avut şi un caracter festiv şi am trecut prin cei patru ani de activitate punctând tot ceea ce s-a întâmplat bun în Protopopiatul nostru”, informează Radio TRINITAS.

SURSA: http://www.basilica.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…