Home Cum să cumperi o vacanţă cu 25% mai ieftină plătind cu cardul de debit sau de credit

Cum să cumperi o vacanţă cu 25% mai ieftină plătind cu cardul de debit sau de credit

5 min read
0
0
201

Posesorii cardurilor emise de anumite bănci beneficiază de reduceri de până la 25% la plata vacanţelor şi a consumaţiilor la restaurante.

Persoanele care plănuiesc să plece în vacanţă nu trebuie decât să intre pe site-urile băncilor şi să consulte lista de agenţii de turism şi de hoteluri partenere. Unele hoteluri oferă discounturi şi persoanelor care achită nota de plată la restaurantul propriu, utilizând cardul respectiv.

“Media reducerilor acordate de agenţii şi hoteluri în cadrul acestor parteneriate este de 5-10%. Asemenea oferte sunt de dorit, pentru că încurajează nu numai cumpărarea de servicii turistice, ci şi plăţile electronice”, a declarat pentru gândul Traian Bădulescu, consultant turism la Travel Advisor Media.

De unde poţi cumpăra vacanţe mai ieftine

De exemplu, la BCR, posesorii a cinci tipuri de carduri de debit în lei, euro şi dolari, emise de MasterCard şi Visa, pot cumpăra o vacanţă cu discount de la agenţia Perfect Tour.

Pe lista de parteneri din industria ospitalităţii se află şi boutique hotelul Carol Parc, din Bucureşti. Clienţii băncii beneficiază de o reducere de 10% pentru plata cu cardul la restaurantul Poem şi terasa Monaco din cadrul hotelului. În schimb, cardurile de credit oferă beneficii mai mari, preţurile serviciilor turistice putând scădea cu până la 20%. La hotelul Iaki din Mamaia, posesorii cardurilor Gold primesc un discount de 15% la cazare, respectiv 20% la centrul spa.

Sejururi şi cazare la preţuri mai mici decât în mod normal se pot cumpăra şi cu cardurile RBS. Reducerile sunt de 7% din preţul biletelor la agenţia Aerotravel din Bucureşti şi de 5% pentru pachete proprii cu zbor charter (fără suplimente şi taxe), la Cocktail Holidays.

În schimb, turiştii care se cazează la hotelul Tulip Inn Bucharest City beneficiază de tarife de cazare cu 20% mai mici. Posesorii de carduri RBS au la dispoziţie o listă de 16 hoteluri şi pensiuni la Poiana Braşov, unde se pot caza plătind cu 5-25% mai puţin.

Şi clienţii UniCredit Ţiriac Bank pot cumpăra sejururi mai ieftine. La Constanţa, agenţia All Tours practică discounturi de 5% din preţurile vacanţelor, reducere valabilă şi la pensiunea B&B Accomodation din Bucureşti şi la agenţia Galtonia Travel din Piatra Neamţ. Clienţii băncii plătesc cu 10% mai puţin dacă se cazează la hotelul Amadeo din Iaşi şi Adabelle din Braşov.

Beneficii oferă şi BRD. De exemplu, cei care aleg pachetele Clasic, Select şi Premium, cu carduri incluse, plătesc cu 20% mai puţin dacă se cazează la hotelul Howard Johnson Grand Plaza din Bucureşti. Reducerea este de 10% la hotelurile Sport, Bradul, Poiana, Asto­ria şi Europa, parte a grupului Ana Hotels.

SURSA: http://www.gandul.info

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…