Home Breaking News Stiri Exclusive Cum să-ți construiești o căsuță de grădină în care să te relaxezi în zilele călduroase de vară

Cum să-ți construiești o căsuță de grădină în care să te relaxezi în zilele călduroase de vară

5 min read
0
0
291

În primul rând, trebuie să faci o schiță a casei tale de grădină, Poți să-l desenezi pe hârtie, să folosești un program online sau să apelezi la serviciile unui specialist pentru ca acesra să-l structureze în locul tău. Astfel, vei ști exact cum să pui în aplicare și vei ști exact la ce ideile în teren.

Ce să faci pentru a te bucura de zilele de vară

Desenează un plan al casei

Esențial este să iei măsurătorile pentru punerea în aplicare a planului realizat. Alege-le în funcție de suprafața totală a grădinii, de modul în care dorești să amenajezi interiorul și în funcție de modul cum se va integra căsuța de grădină în ansamblul curții.

Clădirea pe care o urmează să o construiești poate avea și funcție de stocare, ca o magazie, dacă dorești să economisești spațiul din altă parte a curții și ai echipamente de grădină pe care nu ai unde să le depozitezi.

În general, suprafața de peste 20 de metri pătrați îți asigură condiții de relaxare potrivite, în timp ce clădirile mai mici sunt mai potrivite pentru a fii spații de depozitare sau ateliere.

Pregătește terenul

O altă etapă importantă este pregătirea terenului, care trebuie să fie uniform. pentru ca proiectul tău să fie făcut în cele mai bune condiții. Trebuie să delimitezi locul unde urmează să se realizeze construcția prin pari de lemn, după care te poți apuca să sapi terenul respectiv și să-l cureți de resturi vegetale și de pietre. La final, solul trebuie netezit cu ajutorul unui cilindru pentru tasare.

Alege materialul

Următorul pas este să alegi materialul din care vrei să construiești căsuța de grădină. Placajele din lemn sunt o opțiune convenabilă ca preț. Poți să folosești multe tipuri de vopsea lavabilă pentru lemn, pentru a da aspectul dorit căsuței. Totodată, poți să alegi cărămida, piatra sau betonul, dar acestea sunt mai costisitoare.

Amenajarea interioară

Ultima etapă este amenajarea la interior a căsuței. Vopsește pereții în culori deschise, care să asigure luminozitatea încăperii, alături de lumina naturală din belșug și alege dintr-o gamă largă de modele variate de parchet laminat de diferite culori, de exemplu de la Hornbach.ro, pentru a obține aspectul și stilul dorit.

Aceștia sunt pașii de urmat pentru construirea unei căsuțe de grădină reușite. Aceasta poate fi un spațiu special pentru relaxare sau, dacă ai o grădină mică, și pentru depozitarea uneltelor.

Sursă foto: Pixabay.com.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…