Home Breaking News Stiri Valea Prahovei CURAJ EXTREM. Un ploieştean în scaun cu rotile escaladează Munţii Bucegi

CURAJ EXTREM. Un ploieştean în scaun cu rotile escaladează Munţii Bucegi

1 min read
0
0
380

Pe traseul Sinaia (Cuibul Dorului) – Babele, are loc, astăzi, “Crosul voinţei” eveniment ce se desfăşoară sub deviza “Vreau, pot, reuşesc!”. Un bărbat în vârstă de 65 de ani, ploieşteanul Mihai Ion Coroianu, încearcă să parcurgă o distanţă de 20 de kilometri.

Pensionarul Mihai Coroianu va “escalada” munţii într-un cărucior clasic pentru persoane invalide, acesta având ambele picioare amputate. Se estimează că întregul traseu va dura mai mult decât era preconizat şi că pensionarul va ajunge la destinaţie în mai mult de nouă ore.

Organizatorul evenimentului, Bogdan Duţescu, a declarat pentru bestfm.ro că jumătate din traseul care va fi parcurs, în vârf de munte, este pe un drum accidentat.

“La începutul lunii iulie, acesta a mai parcurs o distanţă considerabilă, tot în cărucior, în zona staţiunii Cheia. Astăzi începe ceea ce noi am numit “Crosul voinţei”, organizat special pentru domnul Coroianu. Îi vor fi alături, tot timpul, salvamontişti şi jandarmi, pentru a preveni eventualele incidente“, a precizat

Bogdan Duţescu

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Valea Prahovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…