Home Breaking News Stiri interne Dacia Popster a ajuns drumurile României. Imagini SPION !!!

Dacia Popster a ajuns drumurile României. Imagini SPION !!!

3 min read
0
0
343

Dacia Popster a ajuns şi pe drumurile din România. După ce cele două prototipuri au fost testate în Franţa, au apărut primele imagini cu Popster pe şoselele româneşti. Imaginile ne arată Dacia Popster rulând pe Drumul Naţional 67 C – Transalpina. Fotograful a surpins exact momentul în care monovolumul Dacia trece pe lângă o berlină 1310 “clasică”. Prototipul are numere de uzină (AG) aşa cum au toate maşinile testate de uzinele Mioveni.

Popster, în două variante

Una cu jante de aliaj, de dimensiuni mai mari şi uşi glisante şi una de dimensiuni mai reduse, cu jante din oţel. Cel mai probabil este vorba de varianta utilitară a MPV-ului, o versiune mai spartană a Popsterului penrtu pasageri.

Varianta cu dimensiuni mai generoase va fi cea mai mare Dacie din istorie, fie că e vorba de lungime, înălţime sau lungime.

Popster, nume de cod J92, va avea 4,5 metri lungime şi un preţ de 14.800 de euro, cu 6.000 de euro mai ieftin decât un Renault Scenic. Popster va avea şi o variantă utilitară, nume de cod  K67, mai spartană decât monovolumul, ce va fi dotată cu uşi culisante. În partea din spate, deschiderea se va face cu ajutorul a două uşi, în acelaşi mod ca la  modelul Logan MCV.

Preţul utilitarei va fi de circa 13.000 de euro în varianta de bază (cu 3.700 de euro mai ieftină decât un Kangoo 90dCi) şi 14.800 cu un motor diesel de 85 de cai putere. Consumul anticipat, pentru ambele modele: 5,5 l/100km.

 VEZI AICI GALERIE FOTO CU CELE DOUĂ VARIANTE POPSTER

Popster va fi produs la uzinele Tanger din Maroc şi va fi comercializat pe pieţele emergente sub marca Renault, iar în Marea Britanie va purta logo-ul “By Renault”.

SURSA: http://www.money.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri interne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…