Circuitul Brands Hatch din Marea Britanie a gazduit, la finalul saptamanii, etapele noua si zece din Campionatul Mondial de Formula 2. Singurul roman prezent in competitie, brasoveanul Mihai Marinescu, si-a egalat, in Marea Britanie, cea mai buna performanta a actualului sezon. Dupa ce in cursa de sambata a fost nevoit sa abandoneze, Marinescu si-a luat revansa duminica.

Pilotul brasovean a terminat pe locul patru, la 21 de secunde de castigator, spaniolul Ramon Pineiro. Dupa un mic incindent petrecut in sesiunea de calificari, Mihai Marinescu a plecat in cursa de pe locul sapte.

Dupa un start perfect, Marinescu a castigat rapid doua pozitii pe grila de start, iar apoi, pilotul brasovean a urcat pe locul patru, profitand de o eroare a spaniolului Miki Monras. In cursa de ieri, italianul Mirko Bortolotti a terminat al doilea, in timp ce britanicul Jack Clarke a completat podiumul.

In clasamentul general, Mihai Marinescu este pe locul noua, cu 58 de puncte acumulate, lider fiind italianul Mirko Bortolotti. Urmatoarea cursa din Campionatul Mondial de Formula 2 va avea loc in perioada 26-28 august, in Austria.

SURSA: http://www.brasov2u.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Soferii model fac toate aceste lucruri! Fa-le si tu!

Nu este deloc greu sa fii un sofer model in trafic, sa conduci prudent si sa ai grija de a…