Home Pilotul brasovean de Formula 2, Mihai Marinescu, si-a egalat cel mai bun rezultat al sezonului

Pilotul brasovean de Formula 2, Mihai Marinescu, si-a egalat cel mai bun rezultat al sezonului

2 min read
0
0
144

Circuitul Brands Hatch din Marea Britanie a gazduit, la finalul saptamanii, etapele noua si zece din Campionatul Mondial de Formula 2. Singurul roman prezent in competitie, brasoveanul Mihai Marinescu, si-a egalat, in Marea Britanie, cea mai buna performanta a actualului sezon. Dupa ce in cursa de sambata a fost nevoit sa abandoneze, Marinescu si-a luat revansa duminica.

Pilotul brasovean a terminat pe locul patru, la 21 de secunde de castigator, spaniolul Ramon Pineiro. Dupa un mic incindent petrecut in sesiunea de calificari, Mihai Marinescu a plecat in cursa de pe locul sapte.

Dupa un start perfect, Marinescu a castigat rapid doua pozitii pe grila de start, iar apoi, pilotul brasovean a urcat pe locul patru, profitand de o eroare a spaniolului Miki Monras. In cursa de ieri, italianul Mirko Bortolotti a terminat al doilea, in timp ce britanicul Jack Clarke a completat podiumul.

In clasamentul general, Mihai Marinescu este pe locul noua, cu 58 de puncte acumulate, lider fiind italianul Mirko Bortolotti. Urmatoarea cursa din Campionatul Mondial de Formula 2 va avea loc in perioada 26-28 august, in Austria.

SURSA: http://www.brasov2u.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Lexmark – soluții versatile pentru casă și birou

Compania americană Lexmark s-a remarcat de-a lungul timpului datorită produselor de foarte…