Home Dan Zamonea, va coordona activitatea Roche in 10 tari din regiunea Balcanilor

Dan Zamonea, va coordona activitatea Roche in 10 tari din regiunea Balcanilor

2 min read
0
0
265

Incepand cu 1 iulie 2011, Dan Zamonea Directorul General al Roche Romania, va coordona, pe langa afacerile concernului farmaceutic elvetian in tara noastra, activitatea Roche in alte 10 tari din zona Balcanilor, in calitate de Head of Management Center Romania. Dan Zamonea va pastra in continuare si pozitia de director general al Roche Romania, functie pe care o detine din anul 2001.

Centrul de management ce va fi coordonat de la Bucuresti include Moldova, Bulgaria, Albania, Serbia, Croatia, Bosnia si Hertegovina, Macedonia, Muntenegru si Kosovo, regiune ce aduce vanzari cumulate de aproximativ 400 milioane de Euro anual.

In noua pozitie, Dan Zamonea ii va raporta direct sefului regiunii CEMAI (Central and Eastern Europe, Middle East, Africa and the Indian Subcontinent), Tuygan Goeker. Roche are in cele 10 tari din centrul de management Romania peste 350 de angajati si se afla printre primele trei companii pe pietele respective.

Conform Cegedim, in anul 2010, vanzarile diviziei de farmaceutice a Roche Romania s-au cifrat, la pret de producator, in jurul a 190 milioane de Euro. La nivel global, Roche a anuntat pentru anul 2010, o cifra de afaceri de 47,5 miliarde franci elvetieni, in crestere cu aproximativ 5%, in moneda locala comparativ cu anul anterior.

www.roche.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…