Home Daniela Crudu s-a distrat la Sinaia (FOTO)

Daniela Crudu s-a distrat la Sinaia (FOTO)

2 min read
0
0
1,792

CRUDUTA II BAGA PE BARBATI SUB MASA

Sambata seara, pe 16 aprilie, Daniela Crudu s-a distrat la Sinaia. In prima parte a serii, vedeta a petrecut alaturi de sora ei si de Radu Savopol in clubul Famous, unde a facut poze cu clientii si a primit un brat mare de trandafiri, iar in a doua parte a serii a fost prezenta in pub-ul Old Nick, unde a dansat si a cucerit inimile barbatilor. Si, de ca si cum nu i-ar fi innebunit destul cu formele ei apetisante, Cruduta i-a bagat pe barbati sub masa unul cate unul, preparandu-le bauturi tari, shut-uri si cocktail-uri cu flacari. Petrecerea a durat pana la 5 dimineata, toata lumea cantand, dansand si simtindu-se bine in prezenta divei.

SURSA: http://www.stiri.com.ro

Daniela Crudu şi sora sa au făcut furori într-un club de fiţe din Sinaia. Ele au fost invitatele speciale ale patronului şi s-au simţit excelent pe Valea Prahovei în weekend.

Îmbrăcată cu o rochiţă foarte scurtă, de culoarea flăcării violet, Daniela a făcut senzaţie printre clienţi, pe care i-a lăsat literalmente cu gura căscată cu dansurile ei lascive. Ea l-a cucerit definitiv pe unul dintre admiratori, care, total amorezat, i-a dăruit un imens buchet de trandafiri. Daniela a băut la început şampanie fină, apoi a trecut pe cocteiluiri cu votcă şi suc de merişor. Surorile Crudu s-au distrat de minune până târziu în noapte . La finalul petrecerii, ele s-au îndreptat, obosite de atâta dans, spre un hotel din staţiune.

SURSA: http://www.cancan.ro


Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…