Home Daniela Crudu s-a distrat la Sinaia (FOTO)

Daniela Crudu s-a distrat la Sinaia (FOTO)

2 min read
0
0
1,361

CRUDUTA II BAGA PE BARBATI SUB MASA

Sambata seara, pe 16 aprilie, Daniela Crudu s-a distrat la Sinaia. In prima parte a serii, vedeta a petrecut alaturi de sora ei si de Radu Savopol in clubul Famous, unde a facut poze cu clientii si a primit un brat mare de trandafiri, iar in a doua parte a serii a fost prezenta in pub-ul Old Nick, unde a dansat si a cucerit inimile barbatilor. Si, de ca si cum nu i-ar fi innebunit destul cu formele ei apetisante, Cruduta i-a bagat pe barbati sub masa unul cate unul, preparandu-le bauturi tari, shut-uri si cocktail-uri cu flacari. Petrecerea a durat pana la 5 dimineata, toata lumea cantand, dansand si simtindu-se bine in prezenta divei.

SURSA: http://www.stiri.com.ro

Daniela Crudu şi sora sa au făcut furori într-un club de fiţe din Sinaia. Ele au fost invitatele speciale ale patronului şi s-au simţit excelent pe Valea Prahovei în weekend.

Îmbrăcată cu o rochiţă foarte scurtă, de culoarea flăcării violet, Daniela a făcut senzaţie printre clienţi, pe care i-a lăsat literalmente cu gura căscată cu dansurile ei lascive. Ea l-a cucerit definitiv pe unul dintre admiratori, care, total amorezat, i-a dăruit un imens buchet de trandafiri. Daniela a băut la început şampanie fină, apoi a trecut pe cocteiluiri cu votcă şi suc de merişor. Surorile Crudu s-au distrat de minune până târziu în noapte . La finalul petrecerii, ele s-au îndreptat, obosite de atâta dans, spre un hotel din staţiune.

SURSA: http://www.cancan.ro


Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…