Sucuri naturale 100%, vinuri cu miere şi propolis, pălincă, prăjituri din fructe uscate, şunculiţă afumată şi cârnăciori, sunt doar o parte din preparatele expuse astăzi la Sinaia. Producătorii eco oferă o alternativă la masa tradiţională de Paşte, la un târg de bunătăţi, care s-a deschis chiar în centrul staţiunii. Peste 40 de producători din toate colţurile ţării îi îmbie, la Sinaia, pe turişti cu o adevărată expoziţie a delicateselor. Trecătorii sunt imediat atraşi de apetisantele preparate: brânzeturi de la Bran, carne de oaie şi porc de la Lăpuşel, prăjituri şi plăcinte, magiun de Topoloveni, dulceţuri braşovene, pască, turtă dulce şi palincă. Gurmanzii s-au plimbat toată ziua printre standurile producătorilor şi au gustat din apetisantele preparate eco. Apoi, fiecare a cumpărat câte ceva din exponatele 100% naturale, în funcţie de posibilităţile financiare . De la Târgul cu Bunătăţi de Paşte nu lipsesc nici ouăle încondeiate în stil tradiţional, care formază o adevărată expoziţie de măiestrie. Târgul de Produse de Paşte îşi închide porţile duminică seară, însă până atunci sinăienii şi turiştii, sunt aşteptaţi să-i treagă pragul şi să guste produsele naturale.

httpv://www.youtube.com/watch?v=5g_zd8YdNh0

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

4 moduri de a asorta sneakersii cu orice ținută

„Moda se schimba, dar stilul rămâne” – spunea cândva celebra creatoare de moda Coco Chanel…