×

Delicatese eco la Sinaia

Delicatese eco la Sinaia

154-441x320 Delicatese eco la SinaiaSucuri naturale 100%, vinuri cu miere şi propolis, pălincă, prăjituri din fructe uscate, şunculiţă afumată şi cârnăciori, sunt doar o parte din preparatele expuse astăzi la Sinaia. Producătorii eco oferă o alternativă la masa tradiţională de Paşte, la un târg de bunătăţi, care s-a deschis chiar în centrul staţiunii. Peste 40 de producători din toate colţurile ţării îi îmbie, la Sinaia, pe turişti cu o adevărată expoziţie a delicateselor. Trecătorii sunt imediat atraşi de apetisantele preparate: brânzeturi de la Bran, carne de oaie şi porc de la Lăpuşel, prăjituri şi plăcinte, magiun de Topoloveni, dulceţuri braşovene, pască, turtă dulce şi palincă. Gurmanzii s-au plimbat toată ziua printre standurile producătorilor şi au gustat din apetisantele preparate eco. Apoi, fiecare a cumpărat câte ceva din exponatele 100% naturale, în funcţie de posibilităţile financiare . De la Târgul cu Bunătăţi de Paşte nu lipsesc nici ouăle încondeiate în stil tradiţional, care formază o adevărată expoziţie de măiestrie. Târgul de Produse de Paşte îşi închide porţile duminică seară, însă până atunci sinăienii şi turiştii, sunt aşteptaţi să-i treagă pragul şi să guste produsele naturale.

httpv://www.youtube.com/watch?v=5g_zd8YdNh0

Partajează acest conținut:

Eu sunt principalul “vinovat” pentru existenta acestei publicații electronice, pretențios numita “Revista”, care își consuma existenta acum în mediul virtual. Sunt un simplu blogger, fără veleități de jurnalist sau studii de specialitate în acest domeniu, fiind economist la baza și manager în activitatea profesionala. Aceasta revista este pentru mine, în primul rand, un hobby, un rezultatul al unei munci zilnice susținută cu mare pasiune și dragoste de tot ce tot ce înseamna frumos în viata (caractere, fapte, locuri), veștile bune și gândirea pozitiva în special, din simpla dorința de a COMUNICA și de a fi mai aproape de OAMENI.

Publică comentariul

You May Have Missed