Dr. Roman-Tămăduianu CONSTANTIN: “Sănătatea şi obezitatea” – O cina echilibrata
Pentru cină, alegerea este mai limitată, ea trebuie să fie mai uşoară decât prânzul şi…
Producţie impresionantă de miere la Sinaia
Anul acesta albinele au fost foarte harnice. Producţiile de miere sunt mult mai mari decât…
România mea: „Frumuseţea e în ochiul privitorului”
Tedi Daniel COHAI ELEV CLASA A XI-A. PARTICIPANT LA CONCURSUL DE ESEURI „ROMÂNIA MEA” -…
Delicatese eco la Sinaia
Sucuri naturale 100%, vinuri cu miere şi propolis, pălincă, prăjituri din fructe uscate, şunculiţă afumată…
Reteta bucatarului sef de la restaurantul Cautis din Azuga
Reteta: medalion de porc umplut cu mar si salvie Petre, bucatar-sef la restaurantul Cautis din…
Participare peste aşteptări la a şasea ediţie a Târgului Mierii – Câmpina 2011
Atât din partea apicultorilor, cât mai ales din partea vizitatorilor. Pe tot parcursul zilei, la…
Albinuţa Nina promovează Târgul Mierii
În week-end-ul ce urmează, la Câmpina va avea loc cea de-a şasea ediţie a Târgului…
La Câmpina, va curge mierea. Doar trei zile…
În perioada 18-20 februarie, la Câmpina va fi organizată cea de-a şasea ediţie “modernă” a…
Focul lui Sumedru la Bran
În fiecare an, în jurul sărbătorii Sfîntului Dumitru, se organizează o sărbătoare tradiţională pentru zona…
Ploieşteanca Ionela Zincă ştie toate remediile produselor apicole
Nu s-a născut într-o familie cu tradiţii în apicultură, ea însăşi fiind specializată în comerţ,…