Home Breaking News Stiri Exclusive “Destinatia turistica Valea Prahovei si Sistemul de Turism Local”, prima dezbatere publica organizata de CRRT Busteni

“Destinatia turistica Valea Prahovei si Sistemul de Turism Local”, prima dezbatere publica organizata de CRRT Busteni

2 min read
0
0
714

In statiunea Busteni s-a desfasurat prima intalnire avand ca tema “Destinatia turistica Valea Prahovei si oportunitatile oferite de implementarea Sistemului de Turism Local”.

La evenimentul desfasurat in sala Centrului Cultural “Aurel Stroe” au participat oameni de afaceri care isi desfasoara activitatea in domeniul turistic pe Valea Prahovei, reprezentanti ai Fundatiei “Amfiteatru”, ai Centrului Regional de Resurse in Turism sau ai Clubului Rotary. In cadrul intalnirii au fost dezbatute teme referitoare la implementarea unui nou concept in ce priveste dezvoltarea turismului pe Valea Prahovei.

Invitatul special al serii a fost Paolo Grigolli, director al scolii de Management in Turism a Universitatii Trento din Italia, care a sustinut o expunere referitoare la tendintele principale in turismul international dar si la rolul managementului destinatiei turistice. Discutiile au avut ca scop insa si dezvoltarea turismului la nivel local in fiecare dintre statiunile de pe Valea Prahovei.

Centrul Regional de Resurse in Turism din Busteni in colaborare cu primaria orasului si Fundatia Amfiteatru vor continua organizarea unor astfel de intalniri, scopul principal al acestora fiind acela de a promova cat mai bine turismul la nivel local pe Valea Prahovei dar si gasirea de noi solutii de atragere a turistilor atat din tara cat si din strainatate.

Descarca aici materialele prezentate (Click pe link):

 

1. Paolo Grigolli – Tendințe care influențează turismul în perspectiva anului 2020: Implicații pentru managementul turistic

=========

2. Aurel Borsan – SISTEMUL DE TURISM LOCAL, Bușteni, 10.07.2012

=========

3. Razvan Nicolae – “CeReRe în Turism – Centre Regionale de Resurse în Turism şi Servicii integrate pentru stimularea antreprenoriatului în sectorul turismului”

=========

4. Mihai Totpal – Destinatia turistica Valea Prahovei si premisele implementarii STL Busteni

=========

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

10 Motive Pentru Care ai Putea Avea Nevoie de o Agenţie de Marketing Digital şi de Strategii Adecvate

Dacă nu poţi convinge clienţii să cumpere, viitorul afacerii tale este în pericol. Fără st…