Home Breaking News Stiri Brasov Tabăra medievală, în spaţiul istoric din zona Rucăr-Bran, pentru copii (iunie – septembrie 2012)

Tabăra medievală, în spaţiul istoric din zona Rucăr-Bran, pentru copii (iunie – septembrie 2012)

3 min read
0
0
517

Într-un timp în care oamenii sunt tot mai grăbiţi, am simţit nevoia unei schimbări. O schimbare de aer şi de timp ne-ar face tuturor bine, dar mai ales copiilor noştri.

Ei vor vedea că se poate trăi şi altfel. Fără calculator sau televizor şi fără supermarketuri. Fără străzi aglomerate si poluate, într-un loc în inima munţilor, un loc în care zgomotul claxoanelor e înlocuit de imaginea flamurilor medievale, de foşnetul copacilor, de voia bună şi de spiritul drept.

Vom deschide pentru copii o poartă către alte timpuri, când existau idealuri înalte si eroi adevăraţi. Prin jocuri, ateliere de creaţie, drumeţii, ei vor evada din lumea reală, transpunându-se pentru o săptămâna într-o lume de poveste.

Aspiranţii cavaleri şi tinerele domniţe vor fi înconjuraţi de decoruri medievale şi vor primi costume corespunzatoare perioadei. Domniţele vor purta rochii, iar cavalerii vor avea tunici şi scuturi cu însemne heraldice.

Ediţia a patra

Aflată deja în al patrulea an, Tabăra Medievală a făcut parte din vacanţa de vară a peste 350 de copii. Organizată în 2009 la Cabana Postăvaru, iar în 2010 în zona Rucăr-Bran (Moeciu de sus), Tabăra Medievală a fost pentru ei o experienta speciala, deopotriva educativa si recreativa. Acolo copiii, sub o atenta supravegere, au avut ocazia unica de a descoperi valorile cavalerismului medieval transpunandu-se in lumea povestilor atat de familiara varstei lor. Ei s-au relaxat, invatand pe nesimtite ceva nou în fiecare zi si si si-au facut o multime de prieteni.

Dorim să oferim copiilor încă o vacanţă de neuitat, iar pentru aceasta ne vom întoarce în spaţiul încărcat de istorie din zona Rucăr-Bran. Ne vom apropia de spiritul şi cunoaşterea Evului Mediu prin ateliere, povestiri, jocuri interactive, şi ne vom relaxa facand drumetii prin minunatele împrejurimi ale satului.

SURSA: http://www.tabara-medievala.ro/

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…