Locuri de munca in Prahova: Rulla | Joburi Prahova | Joburi Brasov

Din 20 septembrie, prahovenii vor fi avertizați prin sistemul RO-ALERT

Voteaza articol:
Se încarcă...
· 263 afisari

Joi începe, și în Prahova, testarea sistemului RO-ALERT, pentru avertizarea populației în cazul producerii unor fenomene periculoase. Mesajele vor fi recepționate automat, în mai multe zone ale județului, pe parcursul unei săptămâni de teste, dar numai de utilizatorii de terminale configurate în acest sens, conform indicațiilor publicate de autorități.

Sistemul va fi testat în Prahova în perioada 20 – 26  septembrie, iar mesajele vor fi trimise simultan către toate localitățile județului, dar și către zone mai restrânse, astfel:

  • În data de 20 septembrie – IGSU va transmite, în intervalul orar 10.00 – 12:00, un mesaj către toate unitățile administrativ teritoriale din județ;
  • În data de 21 septembrie – ISU Prahova va transmite, în intervalul orar 10.00 – 12:00, un mesaj către patru unități administrativ teritoriale (Urlați, Băicoi, Măneciu și Sinaia) iar în intervalul orar 17.00 – 19.00 către o porțiune din municipiul Ploiești, având aria cel puțin egală cu jumătate din suprafața municipiului;
  • În data de 24 septembrie – ISU Prahova va transmite, în intervalele orare 10.00 – 12:00 sau 17.00 – 19.00,  un mesaj către toate unitățile administrativ teritoriale din județ;
  • În data de 25 septembrie – IGSU va transmite, în intervalele orare 10.00 – 12:00 sau 17.00 – 19.00, mesaje către unități administrativ teritoriale din regiuni formate din 2-3 județe;
  • În data de 26 septembrie – IGSU va transmite, în intervalul orar 10.00 – 12:00, respectiv 17.00 – 19.00 un mesaj către toate unitățile administrativ teritoriale din județ.

Mesajele vor fi primite, însă, numai prin terminalele configurate conform indicațiilor publicate de Departamentul pentru Situații de Urgență.

Mesajul de avertizare poate fi transmis doar pentru anumite zone amenințate de situații de urgență, mai puțin în caz de cutremur (VEZI DETALII) și este particularizat în funcție de tipul evenimentului produs ori prognozat. Configurarea telefonului mobil nu necesită comunicarea numelui și a numărului de telefon al utilizatorului.

sursa: www.actualitateaprahoveana.ro


Daca ti-a placut articolul, urmareste Totpal's Daily News pe FACEBOOK şi TWITTER!


Publicat de pe 25 sept. 2018 in Stiri Prahova, Stiri Recomandate. Puteti urmari raspunsurile la acest articol folosind fluxul RSS 2.0 iar daca aveti cateva minute libere ne-ar interesa parerea dumneavoastra. Nu ezitati.

Parere ta

CAZARE *** la Busteni – Poiana Tapului

cazare Busteni

Tarif cazare incepand de la 180 ron/zi

Vizitatori acum pe site

Participa si tu la ” BURSA LOCURILOR DE MUNCA in Busteni si imprejurimi “

Top articole:

Cele mai noi articole:

Comentarii recente

Primaria Busteni

stiri targoviste

Articole RECOMANDATE !!!

Copyright © Mihai Mircea Totpal. Toate drepturile sunt rezervate. Statistici oferite de Google Analytics.