Home Doar clienţii hotelurilor vor mai intra cu maşina în Poiană Braşov

Doar clienţii hotelurilor vor mai intra cu maşina în Poiană Braşov

2 min read
0
0
394

Proiectul pentru parcarea din Poiana Mică este aproape gata. De aici, transbordarea se va face cu maşini uşoare sau cu telegondola, chiar până la baza pârtiilor.

Documentaţia tehnică pentru realizarea unei parcări subterane şi supraterane în Poiana Mică, lângă Cabana Junilor, va fi finalizată în câteva săptămâni, iar oficialii Primăriei speră ca în decursul lunii aprilie întreg proiectul să fie finalizat pentru a fi depus la Agenţia de Dezvoltare Regională 7 Centru, în vederea aprovării finanţării.
Potrivit bzb.ro, parcarea are prevăzute 545 de locuri şi va fi realizată pe o suprafaţă de 8.845 mp. După finalizarea ei, accesul în staţiunea Poiana Braşov va fi permis doar pentru maşinile acelor turişti care au cazare. Pentru ceilalţi va fi pus la punct un sistem de transport din Poiana Mică în staţiune, cu maşini de dimensiuni mai mici. Plecarea se va face dintr-un terminal modern care va fi realizat în cadrul aceluiaşi proiect cu parcarea.
Mai mult, primarul George Scripcaru a declarat că se are în vedere amenajarea unui sistem de transport pe cablu, gen telegondolă, pentru a transporta turiştii din Poiana Mică în staţiunea Poiana Braşov, chiar până la baza pârtiilor, mai ales pentru cei care merg cu schiurile în spate şi clăparii în picioare.

SURSA: http://www.adevarul.ro

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…