Home Breaking News Stiri Externe Doi studenţi au proiectat un Lincoln pentru anul 2025

Doi studenţi au proiectat un Lincoln pentru anul 2025

3 min read
0
0
194

Când vorbeşti despre maşinile de lux americane, este aproape inevitabil să nu aduci în discuţie două nume cu greutate din această industrie: Cadillac şi Lincoln (în ordine alfabetică). Lincoln este un nume foarte important pentru poporul american, din mai multe puncte de vedere, la fel cum sunt şi maşinile produse de divizia care aparţine de Ford Motor Company.

Pentru Colin Bonathan şi Jeeho Cha, doi studenţi la Lawrence Technological University, Lincoln a însemnat mult mai mult: mai exact, a fost o sursă de inspiraţie pentru realizarea unui proiect care s-ar potrivi excelent într-un peisaj din anul 2025. Aceştia au imaginat un Lincoln Continental (propulsat exclusiv electric, desigur) al viitorului, iar la acest proiect au început să lucreze din vara anului trecut.

Cei doi studenţi şi-au prezentat proiectul în faţa oficialilor de la Ford, iar aceştia au fost receptivi şi au apreciat iniţiativa. Mai mult decât atât, pe baza desenelor realizate de ei, a fost construit un model la scară reală special pentru Salonul Auto de la Detroit.

Colin Bonathan a fost responsabil cu designul exterior şi a precizat că a început să proiecteze de la şasiu, concentrându-se mai întâi asupra lungimii acestuia şi apoi a lucrat la habitaclu şi la compartimentul pentru motor. Colegul lui s-a ocupat de interior, dar a menţionat că îşi propune să revină asupra lui pentru că a identificat mai multe probleme pe care vrea să le rezolve.

În continuare te invităm să arunci o privire la diferitele etape prin care a trecut proiectul celor doi studenţi.

SURSA: http://www.topgear.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Externe

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Anna-Nora ROTARU-PAPADIMITRIOU – Grecia, paşi prin istorie, călător prin timp

Se spune, ca nicăieri nu-i mai frumoasă luna plină, decât atunci când urci pe Acrοpole! De…