Locuri de munca in Prahova: Rulla | Joburi Prahova | Joburi Brasov

Echipele salvamont din Azuga, Buşteni şi Cheia au fost acreditate

Voteaza articol:
Se încarcă...
· 2.071 afisari

În perioada 26-28 februarie a avut loc prima etapă de evaluare a Serviciilor publice judeţene/locale SALVAMONT în vederea acreditării ca structuri de salvare şi certificarea capacităţii operative de intervenţie a echipelor de salvare montană.

salvamont-500x335

Activitatea a urmărit modul de organizare a structurilor salvamont judeţene şi locale, resursele umane, materiale şi financiare  necesare desfășurării în condiții bune a activității de salvare montană precum și a asigurării condițiilor necesare interconectării din punct de vedere funcțional ale echipelor salvamont cu echipajele de sprijin ale ISU, SMURD, Ambulanță şi Inspectoratului General al Aviației din România.

Din cele 34 de structuri judeţene şi locale salvamont din România în această primă etapă au întrunit condiţiile de  acreditate serviciile publice salvamont din judeţele : Arad, Bihor , Cluj, Gorj, Harghita, Hunedoara, Mureş, Neamţ, Prahova şi Sibiu, servicii care în urma unei verificări finale realizate în teren de către o comisie formată din reprezentanţii Asociaţiei Naţionale a Salvatorilor Montani din Romania – ANSMR, a  Consiliului Serviciilor Publice SALVAMONT din Romania – CSPSR şi a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă – DSU, vor  elibera acreditarea serviciilor salvamont pentru o perioadă de cinci ani.

Salvamont-734x734

În perioada următoare se vor evalua şi restul serviciilor salvamont locale şi judeţene activitatea de acreditare fiind preconizată să se încheie pană la sfârşitul acestui an.

Judeţul Prahova a obţinut acreditarea Serviciului Public Judetean Salvamont  şi certificarea capacităţii operative de intervenţie a celor 3 echipe judetene de salvare montană din Azuga, Busteni si Cheia, confirmând încă o dată seriozitatea cu care Consiliul Judeţean  Prahova  tratează  activitatea de salvare montană.

SURSA: http://gazetaph.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste Totpal's Daily News pe FACEBOOK şi TWITTER!


Publicat de pe 2 mart. 2016 in Stiri Prahova, Stiri Recomandate. Puteti urmari raspunsurile la acest articol folosind fluxul RSS 2.0 iar daca aveti cateva minute libere ne-ar interesa parerea dumneavoastra. Nu ezitati.

Parere ta

CAZARE *** la Busteni – Poiana Tapului

cazare Busteni

Tarif cazare incepand de la 180 ron/zi

Vizitatori acum pe site

Participa si tu la ” BURSA LOCURILOR DE MUNCA in Busteni si imprejurimi “

Top articole:

Cele mai noi articole:

Comentarii recente

Primaria Busteni

Articole RECOMANDATE !!!

Copyright © Mihai Mircea Totpal. Toate drepturile sunt rezervate. Statistici oferite de Google Analytics.