Home El Negro lanseaza albumul Greetings from Green Repub si incep turneul national la Ploiesti

El Negro lanseaza albumul Greetings from Green Repub si incep turneul national la Ploiesti

4 min read
0
0
313

Turneul “Welcome to Green Repub” debuteaza pe 4 noiembrie la Retro Caffe din Ploiesti!!!!

A mai ramas mai putin de o saptamana pana la inceperea turneului national de promovare al celui mai nou material muzical El Negro: “Greetings from Green Repub!”

Pentru prima data in cei 11 ani de cariera, Bogdan Negroiu, fondatorul trupei, a decis ca turneul “Welcome to Green Repub” sa debuteze in orasul in care s-a nascut si a crescut, un oras care a daruit de altfel de-a lungul timpului multi artisti valorosi.

Ne referim bineinteles la Ploiesti, localitate care va gazdui un show incendiar, 100% reggae-live, al carui mesaj optimist va declansa o buna dispozitie dusa la extrem, asa cum numai acest gen muzical reuseste sa o faca. Show-ul va avea loc la Retro Caffe pe data de 4 noiembrie 2010, incepand cu ora 21.00, iar din program fac parte cele mai noi piese ale trupei, ce se regasesc pe acest album precum “Fight for your soul” sau “Be what you want to be” (piese ce beneficiaza si de videoclipuri), dar si hit-urile care au consacrat El Negro de-a lungul unui deceniu. Nu vor lipsi
nici concursuri cu premii in tricouri si hanorace marca Republika Verde, iar fanii prezenti la show vor putea achizitiona la un pret promotional albumul in cauza.

Concertul va constitui, ca si noul album al trupei, un indemn la o viata traita pe bune, si nu una a regulilor inutile si a codurilor de bare. “Greetings from Green Repub” reprezinta cel mai important produs reggae din Romania, un album “DE LUXE edition”, o noutate fiind, exceptand noul sound EL NEGRO, si piesele in limba engleza.

“Am tinut neaparat ca lansarea acestui album sa aiba loc la Ploiesti, si nu la Bucuresti, deorece constituie localitatea unde s-a nascut trupa El Negro si unde am compus primele ei piese, iar “Mi-e dor de tine” e cel mai bun exemplu. Faptul ca pe 4 noiembrie 2010 vom canta aici reprezinta un mod distinct de a multumi acestui oras si ploiestenilor pentru sustinerea pe care ne-au acordat-o de fiecare data. Tocmai
de aceea pregatim in fiecare minut pana joi un show de pomina, menit sa ofere orasului meu natal distractia si voia buna”, marturiseste ploiesteanul Bogdan Negroiu.

SURSA: http://www.news20.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hrană umedă pentru pisici: beneficii pe care trebuie să le cunoști

Hrana umeda pisici este unul dintre alimentele preferate de către feline datorită tuturor …