Inspectoratul Şcolar şi Rotary Club Citadel au dat startul înscrierilor pentru proiectul „Rotary pentru o educaţie mai bună”.

În competiţie se pot înscrie elevii claselor V-VII, din orice şcoală din municipiul Braşov. Elevii din clasa care va câştiga concursul vor merge într-o tabără Germania, unde vor învăţa cum să acorde primul ajutor. „Pe parcursul proiectului, copiii vor avea şansa să dobândească informaţii despre contextul european, îşi vor stimula creativitatea, vor dobândi o dezinvoltură în exprimare, iniţiativă şi spirit de competiţie”, a declarat Mihai Filipescu, preşedintele Rotary Club Citadel.

Mai întâi, doritorii trebuie să depună o scrisoare de intenţie la secretariatul inspectoratului şcolar şi pe adresa presedinte@rotarycitadel.ro, până pe 1 noiembrie prin care să-şi prezinte proiectele, pe care le vor desfăşura pe parcursul anului şcolar în curs.

Banii vin de la „Cursa trăsniţilor”

Clasa a VI-a de la Şcoala Generală nr. 9 din Braşov, îndrumaţi de diriginta Mariana Ciorbă au fost primii copii care au participat la tabăra educativă din Germania.

Copiii au învăţat cum să reacţioneze în caz de accidente sau calamităţi şi să nu rămână nepăsători”, a spus Camelia Leru, directoarea şcolii.

Banii necesari pentru deplasarea în Germania vor fi strânşi la „Cursa trăsniţilor”, care va avea loc pe 29 ianuarie, pe pârtia Bradul, din Poiana Braşov.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Soferii model fac toate aceste lucruri! Fa-le si tu!

Nu este deloc greu sa fii un sofer model in trafic, sa conduci prudent si sa ai grija de a…