Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Englezii viseaza sa-si puna pirostriile in castelele Bran si Peles

Englezii viseaza sa-si puna pirostriile in castelele Bran si Peles

2 min read
0
0
433

In 2012 putem sa ne asteptam la nunti si evenimente de tip teambuilding organizate in castelele si bisericile fortificate din Romania. Gheorghe Fodoreanu, presedintele Agentiei Invitation Romania Travel a prezentat pentru MEDIAFAX situatia cererilor venite din Marea Britanie pana acum pentru inchirierea cladirilor medievale.

„Pentru anul viitor avem deja cereri de la un mare tour operator britanic, cu care lucram de mai multi ani, pentru organizarea a sase nunti ale unor englezi si a doua evenimente ale unor companii multinationale la Castelul Peles”, a spus Fodoreanu, prezent la Targul de Turism World Travel Market, care se desfasoara la Londra intre 7 si 10 noiembrie.

Startul am putea sa spunem ca s-a dat anul acesta, pe 22 octombrie, cu ocazia primei nunti private care s-a organizat in Castelul Bran. Aici au ales sa-si uneasca destinele Simona (procurare de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor) si Arlyn Wood (capitan in cadrul Armatei Americane).

Pretul unei nunti in Castelul Bran, cu meniu inclus, se ridica la 8.000 – 10.000 de euro, precizeaza Fodoreanu. Pentru Castelul Peles, pretul variaza intre 14.000 si 18.000 de euro.In cazul evenimentelor corporate, companiile au mai putin de platit daca vor sa inchirieze o biserica fortificata (3000-5000 de euro) sau un castel (2000-4000 euro).

„Toti occidentalii sunt zgarciti atunci cand cumpara produsul turistic de baza, dar ajunsi la destinatie englezii, cel putin, sunt cheltuitori daca gasesc amintiri de valoare, mancare si bauturi bune”, a spus Fodoreanu.

SURSA: http://www.9am.ro

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Valea Prahovei

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

„CONCERT LA CASTEL” – Eveniment muzical în premieră la Comarnic

Pe 24 Septembrie 2021, la Comarnic se organizează un eveniment cultural în premieră, intit…