Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Schimbări majore în centru statiunii Sinaia

Schimbări majore în centru statiunii Sinaia

1 min read
1
0
397

Anul viitor, centrul oraşului Sinaia va fi reabilitat complet, cu ajutorul fondurilor europene. Proiectul cuprinde cele trei străzi centrale ale oraşului, Bulevardul Republicii, Bulevardul Carol I şi Bulevardul Ferdinand. Vor fi înlocuite conductele de apă şi canalizare acolo unde este cazul, vor fi reparate trotuarele şi va fi înlocuit mobilierul urban. În proiect mai sunt cuprinse amenajări de parcări în zona centrală, spaţii verzi şi asfaltarea străzilor.

De asemenea, va fi înlocuit sistemul de iluminat public, iar cablurile nu vor mai atârna pe stâlpi, ci vor fi băgate în pământ. Proiectul acesta va fi finanţat din fonduri europene, obţinute de administraţia locală. „Unul dintre cele mai importante proiecte câştigate de mine este acesta de reabilitare a centrului oraşului, în valoare de 20 milioane de euro, care va începe din martie 2012. Este un proiect extrem de amplu, cu un mare impact pentru locuitorii oraşului şi pentru turişti”, a spus edilul sinăian Vlad Oprea.

C. B.
SURSA: http://www.zvp.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

One Comment

  1. Cristina

    8 noiembrie 2011 at 10:50 AM

    Ma bucur sa citesc de schimbari in bine. Vin si eu cu o propunere : din cate am inteles ( nu am fost de mult timp in Sinaia ) partia de bob e in paragina. Cu fonduri ar putea fi renovata. Pacat ca la noi in tara nu ” exista ” decat un singur sport: fotbal. Trebuie sa luam exemplul nemtilor, care isi educa copiii de mici sa faca sport. Cat mai mult sport. Iar sanie -- bob e un sport al curajului. De ce sa nu-l dezvoltam ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…