Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Esti artist HERMITAGE? vino la o baie de sanatate si creatie artistica la Busteni

Esti artist HERMITAGE? vino la o baie de sanatate si creatie artistica la Busteni

4 min read
0
0
396

Din luna septembrie 2011, în vederea obţinerii stării dvs. integrale de sănătate şi inspiraţie artistică, Villa ERMITAGE din Buşteni vă propune, în premieră naţională, un pachet special dedicat artiştilor şi creatorilor români şi străini din toate sferele culturale: literatură, arhitectură, sculptură, pictură, muzică, dans, film şi teatru. Astfel, scriitorii, cercetătorii, artiştii plastici şi creatorii interesaţi pot opta pentru a trăi şi crea într-un spaţiu dedicat frumosului, artei şi bunului gust.

Situată la poalele masivului Caraiman, la 50 metri de Mănăstirea Caraiman şi vegheată de Crucea sfântă ce străjuieşte poteca ce duce paşii pelerinilor spre mănăstire, Villa ERMITAGE este un loc binecuvântat ce te răsplăteşte cu un popas de relaxare ca în Alpii Francezi, fiind gândită ca structură tipic franţuzească şi eco friendly. Totul e intim şi destul de spaţios încât să ai posibilitatea, ca artist, de a visa, crea şi a-ţi împlini proiectele cele mai înălţătoare!

ARTA este elementul vizibil ce se regăseşte în fiecare unghi al vilei, în spaţiul divin creat de Mănăstirea Caraiman şi, totodată, în starea de spirit a fiecărui artist care va alege să se relaxeze la Villa ERMITAGE. Grădina de vară construită în stil japonez şi şemineul Ludovic al XVI-lea funcţional (anul 1610) completează în chip fericit sentimentul dominant de linişte, bucurie şi pace sufletească.

Gândită ca o reşedinţă internaţională a scriitorilor şi artiştilor din toată lumea, Villa ERMITAGE este construită numai din materiale ecologice, iar mobilierul, din lemn masiv, exclusivist, este lucrat la comandă pentru pensiune. Camerele sunt luxoase şi sofisticate, dar accesorizate cu lucruri atât de obişnuite, pentru a-ţi oferi sentimentul de “acasă”.

În fiecare dimineaţă deschizi ochii pe una dintre culmile Munţilor Caraiman. O atmosferă boema pluteşte în aer şi cele câteva zile de vacanţă, fără micile griji cotidiene cum ar fi parcarea (vila are parcare proprie) se pot transforma în săptămâni minunate de creaţie şi dezvoltare personală!

OFERTA SPECIALĂ “Eşti Artist ERMITAGE?“, valabilă în anul 2011, constă în:

5 nopţi de cazare – de duminică până vineri
+ Mic dejun + cină (fel principal, garnitură, salată, desert, pâine)
la numai 150 Ron / camera/Zi – 2 persoane, adică 75 Ron /pers/zi.
Total: 750 Ron / pachet/ 2 pers, tva şi taxe de staţiune şi salvamont incluse.
Mai multe informaţii la telefon: 0723.13.93.44 (dl. Robert Molnar).
Site-ul Villei ERMITAGE este: http://www.villaermitage.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…