Home European Art Gallery, un vernisaj inedit

European Art Gallery, un vernisaj inedit

2 min read
0
0
494

Joi, 14 aprilie, orele 19:00, la sediul din Bulevardul Regina Maria 18- spatiul demisol, dedicat expertizei si restaurarii – European Art Gallery va invita sa participati la un vernisaj inedit.

Intr-un parteneriat deja existent intre EAG si clinicile SANADOR, in cel mai modern spital privat din Romania, ce se va inaugura oficial in aceeasi zi in strada Sevastopol nr.9, se oferă numerosilor pacienti si cadrelor medicale ale acestei importante institutii sanitare, un reconfort prin arta, deschizand in generosul parter, doua expozitii de pictura ale mult apreciatilor pictori baimareni Dorel Topan si Camelia Ofelia Moisima.

Pacienti, medici, asistente, iubitori de arta pot alege intrarea A (Dorel Topan) sau intrarea B (Camelia Ofelia Moisima). Telefoane de contact: Ana Maria Maciuca: +40723321619 si Cristian Covaci: +40722874531.

Spatiul de expunere fiind insa pus la dispozitie de catre un spital, nu putem buscula programul acestuia cu festivitatea unui vernisaj.

De aceea l-am numit vernisaj inedit. In spatiul nostru devenit deja cunoscut bucurestenilor, va asteptam in fata imaginilor filmate ale expozitiilor si cu un pahar de vin in mana, sa-i omagiem pe cei doi
artisti, joi 14 aprilie, orele 19:00.

Prin acest parteneriat arta contemporana romaneasca se va armoniza cu audienta si performanta recunoscuta a diagnosticelor si tratamentelor oferite de clinicile SANADOR.

SURSA: http://www.amosnews.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…