Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Evenimente Centrul Cultural “Aurel Stroe” Busteni

Evenimente Centrul Cultural “Aurel Stroe” Busteni

3 min read
0
0
1,035

În perioada urmatoare Centrul Cultural “Aurel Stroe” din Busteni va gazdui o serie de evenimente dupa cum urmeaza:

  • Sâmbata, 10 noiembrie 2012, ora 18.30 va avea loc la Centrul Cultural “Aurel Stroe” din Busteni, un “RECITAL EXTRAORDINAR” cu tinerele talente Sânziana Dobrovicescu ( eleva în clasa a XII-a la Colegiul de Muzica “Dinu Lipatti” – Bucuresti) la vioara si Teodora Tepes (studenta anul I la Universitatea Nationala de Muzica – Bucuresti) la pian. Recitalul este organizat în colaborare cu Fundatia “Adriana si Martin Sternina din Bucuresti, fuindatie care are ca obiect de activitate promovarea tinerelor talente. În program vor fi interpretate lucrari din creatia lui W.A.Mozart, Fr. Schubert, A.Bazzini, G.Enescu, Ed.Elgar, P. de Sarasate. Intrarea la spectacol va fi liber?.
  • Luni 12 noiembrie, ora 17.00, SPECTACOL DE TEATRU SI DANS cu participarea unui numar de copii de la Centrul de Plasament Sinaia în cadrul proiectului “Fabrica de vise” sectiunea Educatie Culturala, proiect finantat de Administratia Fondului Cultural National printr-un parteneriat cuprinzând Asociatia de Arte si Spiritualitate Zan Art Bucuresti, Centrul Cultural “Aurel Stroe” din Busteni si Directia de Asistenta pentru Protectia Copilului Prahova. Mentionam ca proiectul care se desfasoara în perioada 1 iunie – 14 noiembrie precede doua momente importante: 19 noiembrie Ziua Mondiala de Prevenire a Abuzului asupra Copilului si 20 noiembrie Ziua Internationala a Drepturilor Copiilor.
  • Marti, 13 noiembrie 2012, la ora 17.00, Asociatia Culturala Teatru Particular Bravov va prezenta la Centrul Cultural “Aurel Stroe” din Busteni, spectacolul de teatru “TU, CINE ESTI?” cu Dorina Roman si Marian Tret. Piesa este o adaptare dupa o piesa de Paul Everac. Coregrafia este realizata de Maria Guth. O comedie romantica, o altfel de poveste de iubire… cu umor si aroma de cafea. Pretul biletului este 8 lei.
  • Sâmbata 17 noiembrie 2012, ora 18.30 Concertul “MOZARTINNO LA ÎNALTIME” cu participarea tinerilor muzicieni, cursanti de la Atelierul de Muzica si Creativitate “Mozartinno” – Bucuresti îndrumati de pianistii dr.Eugen Dumitrescu si dr. Corina Raducan în cadrul unei micro-stagiuni pe traseul: Muzeul National “George Enescu”? Bucuresti, Palatele Brâncovenesti Mogosoaia, Muzeul “Iulia Hasdeu” Câmpina si Centrul Cultural “Aurel Stroe” Busteni. Pretul biletului 3 lei.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…