Home Expozitia de pictura “Produsul Societatii” a artistului Cosmin Fruntes

Expozitia de pictura “Produsul Societatii” a artistului Cosmin Fruntes

2 min read
0
0
189
În perioada 7-23 septembrie 2010, galeria Hora găzduieşte expoziţia de pictură  „Produsul Societății” a artistului Cosmin Frunteș.

Cosmin Frunteș s-a născut în Brasov în 1976, a absolvit Liceul de Artă Brașov și apoi Academia Națională de Artă București, secția pictură. A participat la expoziții de grup în Brașov (Muzeul de Artă, Salonul Județean de Artă, Salonul de Iarnă, Galeria Kron-Art, Salonul Internațional de artă sacră) Sighișoara, Sibiu, Cluj, București (Academia de Artă, “Student Fest”, Teatrul Național, Salonul Național de Artă Artineret), Timișoara (alături de grupul “Prolog” Galleria 28). A avut expoziții personale în Franța (Thionville), Timișoara (Galleria 28), Brașov (galeria Plus, galeria Kron-Art).

Vernisajul expoziţiei are loc marți 7 septembrie 2010, de la ora 18.00, la Galeria Hora (strada Postăvarului nr.16, colţ cu Michael Weiss),

Expoziţia cu vânzare este deschisă din 7 septembrie până în 23 septembrie. Programul de vizitare este de luni până vineri de la 11.00 la 19.00 şi sâmbăta de la 11.00 la 17.00.

SURSA: http://www.iubescbrasovul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…