Home Expozitia de pictura “Produsul Societatii” a artistului Cosmin Fruntes

Expozitia de pictura “Produsul Societatii” a artistului Cosmin Fruntes

2 min read
0
0
293
În perioada 7-23 septembrie 2010, galeria Hora găzduieşte expoziţia de pictură  „Produsul Societății” a artistului Cosmin Frunteș.

Cosmin Frunteș s-a născut în Brasov în 1976, a absolvit Liceul de Artă Brașov și apoi Academia Națională de Artă București, secția pictură. A participat la expoziții de grup în Brașov (Muzeul de Artă, Salonul Județean de Artă, Salonul de Iarnă, Galeria Kron-Art, Salonul Internațional de artă sacră) Sighișoara, Sibiu, Cluj, București (Academia de Artă, “Student Fest”, Teatrul Național, Salonul Național de Artă Artineret), Timișoara (alături de grupul “Prolog” Galleria 28). A avut expoziții personale în Franța (Thionville), Timișoara (Galleria 28), Brașov (galeria Plus, galeria Kron-Art).

Vernisajul expoziţiei are loc marți 7 septembrie 2010, de la ora 18.00, la Galeria Hora (strada Postăvarului nr.16, colţ cu Michael Weiss),

Expoziţia cu vânzare este deschisă din 7 septembrie până în 23 septembrie. Programul de vizitare este de luni până vineri de la 11.00 la 19.00 şi sâmbăta de la 11.00 la 17.00.

SURSA: http://www.iubescbrasovul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…